Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jak se vám řadí tady s touto motorizací 1.2 60kw 82k.. ja musim extrémně pomalu pouštět spojku jinak to škube jak v autoškole. Když řadím ve vysokých otáčkách tak ro ani při rychleji puštěné spojce netrhne.  Je to škubání vcelku zanedbatelné, ale mě srojí vždy hodně práce se spojkou a se.e mě to.  Mám najeto 2 tis km.

Odesláno

cuká to i na zpátečku?jestli jo muže být křivá lamela.někde jsem četl že jsou problémy při rozjezdech u benzínových motorů já mám HDi a bez problémů.

Odesláno

Rozjezdy a řazení v malých rychlostech  je u 3válce takové,jako popisuješ.Mám to také tak.Se spojkou pomalu(zabírá pro mne moc nahoře,ale je tam samostav,tak nejde naštelovat) a přidat při rozjezdu více plynu.

Odesláno

Mám 208 ale se stejnou motorizací (3tkm) a zvláště při rozjezdu se musí zlehka pouštět spojka a při tom přidat trošku víc plynu, to je holt tím tříválcem. A 2008 je navíc těžší. Při nižší ryclosti a kvaltech jsem na to opatrnější, ve vysokých rychlostech je to v klidu. Takže je to asi normální jev.

Teď jsem řešil cvaknutí při pouštění spojky (nastartovaný motor, stání či nižší rychlosti a kvalty) a ukázalo se že je to normální (zcela nový vůz na salonu).

Odesláno

Ja nevim, nevšimnul jsem si nějakýho takovýho chování, sednu do toho občas, tím by to mělo být znát o to víc, jenže se to chová normálně, prostě se rozjedu jak jsem zvyklý s jakýmkoliv autem, žádný přdávání více plynu ani pomalejší pouštění spojky, rozjedu se bud normálně, nebo když je potřeba tak to odhrábnu a jedu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...