Haryk Odesláno 15. srpen 2017 Odesláno 15. srpen 2017 Zdravím, problém s dálkovým, dveře se odemknu vždy, ale zamykání vynechává, někdy stačí jako odemknout a pak to jde zamknout, občas musím zamknout klíčkem. Taky se mě už stalo a to Polsku na trhách, že jsem musel zůstat u auta, jelikož to nešlo tak ani tak. Cvakání slyším pod palubkou. Někdy funguje v pohodě tak dva dni a pak si postaví hlavu a nic Díky všem za rady Citovat
Ferry Odesláno 16. srpen 2017 Odesláno 16. srpen 2017 na tom hyundai ? asi blbne nejakej koncovej spinac v zamku nebo prelamany draty v pruchodce u dveri, tyhle dve veci byvaj nejcasteji Citovat
Komar1981 Odesláno 18. srpen 2017 Odesláno 18. srpen 2017 Haryku jsme na tom stejne. Ja mam vybehany spinac v ridicim motorku, ale prelomeny drat v pruchodkach nemuzu vyloucit. Ted budu schanet jiny ten ridici motorek a uvidim. Jestli prijdes na pricinu, tak se podel, udelam to same, pokud na to prijdu driv. Citovat
Haryk Odesláno 18. srpen 2017 Autor Odesláno 18. srpen 2017 (upraveno) Dělá si to ze mě vyloženě pr..... , teď dva dni funguje jak má, ale nechám to slunci a musím každý zámek zamknout ručně a zadní klíčem. Připadám si jak Alenka v říši divů Odemknout to jde vždy. Teď cesta do Jablonného, zamknu, ujedu 1 kilák a už nezamknu další kilák a zas zamnknu, hlava mě to nebere Upraveno 18. srpen 2017 uživatelem Haryk Citovat
Haryk Odesláno 16. září 2017 Autor Odesláno 16. září 2017 OPRAVENO ! ? ale nevím jak, funguje už asi 3 týdny - samo od sebe, doufám že to tak vydrží, a nebo je tou zimou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.