Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, sháním pravý homokloub na C8, 2.0 100 kW benzín, 2005. Nějak ho nikde nevidím, pouze poloosy celé. Eventuálně jakou přesně poloosu tedy koupit. Děkuji za odpovědi.

Odesláno

Nikdo neví, jaká je správná poloosa na tento typ? Když volám prodejcům, tak si nejsou jisti, jestli je to ta správná. Ještě dotaz, poloosa jde volně vytáhnout z převodovky. Ta delší má na sobě tuším ještě ložisko. 

Návštěvník
Odesláno

S poloosou na C8 jsem si užil své. Byla to sice 2,2HDI 94kW. Měl jsem snad pět kloubů a ani jeden nepasoval, vždy byly zuby tak nějak jinak než jsem potřeboval. Ať už vnější či vnitřní, nebo i průměr hřídele jiný. Když už jsem měl kloub , který šel nasadit na poloosu, tak byl zase menší průměr té hřídele do těhlice. Nakonec jsem musel vzít celou poloosu, kterou mi objednali podle čísla ze serviceboxu. 
Takže bojuj :-)

Odesláno

Tak alespoň kdyby někdo věděl přesné rozměry poloosy. Spousta prodejců ví kulový. Vůbec si nejsou jisti, jestli bude pasovat. Potřebuji koupit a vyměnit. Dík.

Odesláno

Tomu počítání drážek se s největší pravděpodobností stejně nevyhneš.... Buď budeš počítat na samotném kloubu, nebo na obou koncích poloosy.... Pokud nějakou poloosu/kloub objednáš tak znova přepočítat na tom novém kuse, nespoléhat na to, že "to by mělo být ono".... Francouz dokáže divy :mrk

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže problém vyřešen. Poloosa pro benzín 100  a 103 kW: Tedy pravá delší s ložiskem. 

Poloosa:  zuby u kola: 27

zuby u převodovky manual: 24

délka: 970 mm

Objednáno níže  za 485 Zl. Doprava 90 Zl. Není třeba posílat starou, tato poloosa je nová. 

http://allegro.pl/polos-prawa-citroen-c8-2-0-16v-nowa-2002-i6263055564.html

KS AUTO S.C.
KOŻUCHOWSKA 20G
65-364 Zielona Góra 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...