Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím,

zacalo mi téct do kufru naštěstí mám vanu tak je všechna voda tam.. ale naposled tam bylo snad víc jak půl litru po velkém dešti.. zkoušel jsem kudy to teče na myčce a jde to po zadním levém sloupku k plastu na kterém je roletka a tam to kape/čurčká do vany.. zkoušel jsem gumy na okně i dveřích a v pořádku nemá někdo nějaký nápad ? díky 

Odesláno

jo takhle :) jo jo normálně nahoře zkusím se na to podívat :) sundal jsem zadní světlo a od te doby si toho všímám ale voda teče miminalne o 15cm výš než je světlo a když jsem ho sundal tak kolem gumy ani kapka..

Odesláno

Ahoj,me teklo u 206 na 3 dverove verzi pres úchyty vika kufru.Teklo to po zadním sloupku a přímo do kufru.Taky jsem zkoušel kde co od gumu,pres třetí brzdové světlo,zadní světlo a nakonec stačilo utěsnit úchyty víka.Ale 207 je jiné auto,tak píšu spíš pro inspiraci,kudy může zatékat.Hodně štěstí ;-)

Odesláno

tak včera v noci jsem se v tom rýpal a našel jsem "volnou" pruchodku od brzdoveho svetla oproti te druhé takže doufám že vyřešeno :) každopádně tam asi hodím silikon nebo lepidlo na vodu a bude klid :) a díky za inspiraci

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...