kemox Odesláno 30. červenec 2017 Odesláno 30. červenec 2017 zdravím, zacalo mi téct do kufru naštěstí mám vanu tak je všechna voda tam.. ale naposled tam bylo snad víc jak půl litru po velkém dešti.. zkoušel jsem kudy to teče na myčce a jde to po zadním levém sloupku k plastu na kterém je roletka a tam to kape/čurčká do vany.. zkoušel jsem gumy na okně i dveřích a v pořádku nemá někdo nějaký nápad ? díky Citovat
kemox Odesláno 30. červenec 2017 Autor Odesláno 30. červenec 2017 nevím kudy vede anténa.. myslíš že by to mohlo být pod pouzdrem co drží bič ? havlicek.lukas - nechápu jak to myslíš :/ Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. červenec 2017 Odesláno 30. červenec 2017 moje odpoved byla na "Ajap" pkud mas antenu vzadu muze tect okolo zakladny Citovat
kemox Odesláno 30. červenec 2017 Autor Odesláno 30. červenec 2017 jo takhle jo jo normálně nahoře zkusím se na to podívat sundal jsem zadní světlo a od te doby si toho všímám ale voda teče miminalne o 15cm výš než je světlo a když jsem ho sundal tak kolem gumy ani kapka.. Citovat
kemox Odesláno 30. červenec 2017 Autor Odesláno 30. červenec 2017 tak základna se ani nehne.. nevypadá že by kolem ni teklo Citovat
ralf.hill Odesláno 4. srpen 2017 Odesláno 4. srpen 2017 Ahoj,me teklo u 206 na 3 dverove verzi pres úchyty vika kufru.Teklo to po zadním sloupku a přímo do kufru.Taky jsem zkoušel kde co od gumu,pres třetí brzdové světlo,zadní světlo a nakonec stačilo utěsnit úchyty víka.Ale 207 je jiné auto,tak píšu spíš pro inspiraci,kudy může zatékat.Hodně štěstí ;-) Citovat
kemox Odesláno 4. srpen 2017 Autor Odesláno 4. srpen 2017 tak včera v noci jsem se v tom rýpal a našel jsem "volnou" pruchodku od brzdoveho svetla oproti te druhé takže doufám že vyřešeno každopádně tam asi hodím silikon nebo lepidlo na vodu a bude klid a díky za inspiraci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.