Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nevíte prosím někdo, kde se šteluje ruční brzda na mém speciálu? měnil jsem pakny a mám pocit, že mi jedno kolo brzdí víc. asi bude stačit jen povolit lanovod, ale kde...? U bubnu určitě ne...

Díky...hadr

Odesláno

od těch bubnu by mohly jít směrem do středu auta ,tam by mohl být šroubek s matičkama které když povoluješ tak se povolujou ty pakny,něbo tak nějak:myslim

:papa

Odesláno

to určitě jo, ale je to pod autem, nebo v autě pod kobercem někde...? Já nemám zvedák a v tom sněhu se mi to pod autem zjiš?ovat nechce.... a zrovna teď mi to vrtá v hlavě, jenže sedím v práci a auto je doma...:myslim

[upravil dne 18/1/06 Hadra]

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

to určitě jo, ale je to pod autem, nebo v autě pod kobercem někde...? Já nemám zvedák a v tom sněhu se mi to pod autem zjiš?ovat nechce.... a zrovna teď mi to vrtá v hlavě, jenže sedím v práci a auto je doma...:myslim

[upravil dne 18/1/06 Hadra]

No určitě to je pod autem :roker

Odesláno

106 neznám, ale vycházím z obecné znalosti, že se štelovací matky nachází pod krytem vevnitř auta, co je kolem ruční brzdy. Kryt povolíš a přetáhneš přez ručku a budou tam konce lanek ke kolům, přichycený na konzole k ruční brzdě.

Odesláno

2 Ladis: to jsem si myslel taky, ale já tam ten kryt nemám. v servisním manuálu na 205 ( co mám ) to je popsaný zhruba tak jak píšeš, ale já mám kolem R.B. pouze koberec a to tak, že podle mně originál. A žádný táhlo nikde není, tak než začnu hledat a oddělávat koberec jsem se chtěl informovat. Ale co, zajedu do JZD na kanál a uvidíme...

Odesláno

Jak koukám do katalogu dílů tak štelování je pod autem v prostředku u páky. A štekuje se to jednou matkou obě lanka naráz. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Jak koukám do katalogu dílů tak štelování je pod autem v prostředku u páky. A štekuje se to jednou matkou obě lanka naráz. :papa

Díky za info, no tak to znamená, že mám asi jedno buď přidřený, nebo jinak povytažený..... Nebo na to kašlu, a? to brzdí víc....

Odesláno

Ano to je ,ale skus se podívat jak u tvého autíčka tam máš špatný přístup,pak jdi po lanku směrem dozadu a uvidíš, že tam je druhé štelování s lepším přístupem:papa

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Ano to je ,ale skus se podívat jak u tvého autíčka tam máš špatný přístup,pak jdi po lanku směrem dozadu a uvidíš, že tam je druhé štelování s lepším přístupem:papa

U 406ky vím kde to je. U zadní nápravy.

U 106ky to je jenom v tomhle místě. Alespoň co katalog ukazuje kompletní ručku. Páka, od ní jedno lanko který má na konci štelovací závit. Na tom nasazenej plech do kterýho jsou chycený 2 lanka, který jdou přímo do brzd zadních kol. :papa

Asi takto:

106ru%E8ka.jpg

[upravil dne 19/1/06 Dave_k]

Odesláno

Původně zaslal: chuck11

U 406ky vím kde to je. U zadní nápravy.

U 106ky to je jenom v tomhle místě. Alespoň co katalog ukazuje kompletní ručku. Páka, od ní jedno lanko který má na konci štelovací závit. Na tom nasazenej plech do kterýho jsou chycený 2 lanka, který jdou přímo do brzd zadních kol. :papa

Asi takto:

106ru%E8ka.jpg

[upravil dne 19/1/06 Dave_k]

Máš asi recht:D,no ale aspoň mohli frantici udělat všechny auta stejným způsobem:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...