Hadra Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Ahoj, nevíte prosím někdo, kde se šteluje ruční brzda na mém speciálu? měnil jsem pakny a mám pocit, že mi jedno kolo brzdí víc. asi bude stačit jen povolit lanovod, ale kde...? U bubnu určitě ne... Díky...hadr Citovat
chuck11 Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 od těch bubnu by mohly jít směrem do středu auta ,tam by mohl být šroubek s matičkama které když povoluješ tak se povolujou ty pakny,něbo tak nějak:myslim Citovat
Hadra Odesláno 18. leden 2006 Autor Odesláno 18. leden 2006 to určitě jo, ale je to pod autem, nebo v autě pod kobercem někde...? Já nemám zvedák a v tom sněhu se mi to pod autem zjiš?ovat nechce.... a zrovna teď mi to vrtá v hlavě, jenže sedím v práci a auto je doma... [upravil dne 18/1/06 Hadra] Citovat
chuck11 Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Původně zaslal: Hadra to určitě jo, ale je to pod autem, nebo v autě pod kobercem někde...? Já nemám zvedák a v tom sněhu se mi to pod autem zjiš?ovat nechce.... a zrovna teď mi to vrtá v hlavě, jenže sedím v práci a auto je doma... [upravil dne 18/1/06 Hadra] No určitě to je pod autem Citovat
Ladis Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 106 neznám, ale vycházím z obecné znalosti, že se štelovací matky nachází pod krytem vevnitř auta, co je kolem ruční brzdy. Kryt povolíš a přetáhneš přez ručku a budou tam konce lanek ke kolům, přichycený na konzole k ruční brzdě. Citovat
Hadra Odesláno 18. leden 2006 Autor Odesláno 18. leden 2006 2 Ladis: to jsem si myslel taky, ale já tam ten kryt nemám. v servisním manuálu na 205 ( co mám ) to je popsaný zhruba tak jak píšeš, ale já mám kolem R.B. pouze koberec a to tak, že podle mně originál. A žádný táhlo nikde není, tak než začnu hledat a oddělávat koberec jsem se chtěl informovat. Ale co, zajedu do JZD na kanál a uvidíme... Citovat
chuck11 Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Šteloval jsem to na 406 a tam je to zespod na mojí 306 je to taky sezespod Citovat
Hadra Odesláno 18. leden 2006 Autor Odesláno 18. leden 2006 A je to pod nějakým krytem nebo je to normálně viditelný a tím pádem zasviněný od všeho... Citovat
chuck11 Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Na 406 normálně viditelný je tam takový (asi hliníkový) plíšek ve kterém to je slučené a pak to de z něj na řuční páku Citovat
Dave_k Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Jak koukám do katalogu dílů tak štelování je pod autem v prostředku u páky. A štekuje se to jednou matkou obě lanka naráz. Citovat
Hadra Odesláno 18. leden 2006 Autor Odesláno 18. leden 2006 Původně zaslal: Dave_k Jak koukám do katalogu dílů tak štelování je pod autem v prostředku u páky. A štekuje se to jednou matkou obě lanka naráz. Díky za info, no tak to znamená, že mám asi jedno buď přidřený, nebo jinak povytažený..... Nebo na to kašlu, a? to brzdí víc.... Citovat
chuck11 Odesláno 19. leden 2006 Odesláno 19. leden 2006 Původně zaslal: Dave_k Jak koukám do katalogu dílů tak štelování je pod autem v prostředku u páky. A štekuje se to jednou matkou obě lanka naráz. Ano to je ,ale skus se podívat jak u tvého autíčka tam máš špatný přístup,pak jdi po lanku směrem dozadu a uvidíš, že tam je druhé štelování s lepším přístupem:papa Citovat
Dave_k Odesláno 19. leden 2006 Odesláno 19. leden 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Dave_k Jak koukám do katalogu dílů tak štelování je pod autem v prostředku u páky. A štekuje se to jednou matkou obě lanka naráz. Ano to je ,ale skus se podívat jak u tvého autíčka tam máš špatný přístup,pak jdi po lanku směrem dozadu a uvidíš, že tam je druhé štelování s lepším přístupem:papa U 406ky vím kde to je. U zadní nápravy. U 106ky to je jenom v tomhle místě. Alespoň co katalog ukazuje kompletní ručku. Páka, od ní jedno lanko který má na konci štelovací závit. Na tom nasazenej plech do kterýho jsou chycený 2 lanka, který jdou přímo do brzd zadních kol. Asi takto: [upravil dne 19/1/06 Dave_k] Citovat
Hadra Odesláno 19. leden 2006 Autor Odesláno 19. leden 2006 jéje, díky moc chlapi. To jste mně uklidnili. To je dosti podobné jako na šáde - taky co jinýho tam jde vymyslet. Díky moc, skouknu to.. Citovat
chuck11 Odesláno 20. leden 2006 Odesláno 20. leden 2006 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Dave_k Jak koukám do katalogu dílů tak štelování je pod autem v prostředku u páky. A štekuje se to jednou matkou obě lanka naráz. Ano to je ,ale skus se podívat jak u tvého autíčka tam máš špatný přístup,pak jdi po lanku směrem dozadu a uvidíš, že tam je druhé štelování s lepším přístupem:papa U 406ky vím kde to je. U zadní nápravy. U 106ky to je jenom v tomhle místě. Alespoň co katalog ukazuje kompletní ručku. Páka, od ní jedno lanko který má na konci štelovací závit. Na tom nasazenej plech do kterýho jsou chycený 2 lanka, který jdou přímo do brzd zadních kol. Asi takto: [upravil dne 19/1/06 Dave_k] Máš asi recht:D,no ale aspoň mohli frantici udělat všechny auta stejným způsobem:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.