Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, 

Nevím zda se to tu už řešilo, ale potřeboval bych radu. Jakou spojkovou sadu na tenhle motor(9hz) s šestistupňovou manuální převodovkou  mám koupit? Myslím kompletní i se setrvakem.... Všude nabízí plno sad, ale jen  na petikvalt a nebo na nějakou poloautomatickou převodovku. Ani nevím jaký typ převodovky mám. Nevím kde to vyčíst... 

Dekuji za rady. 

Odesláno

nová sada spojky OEM 2052 L1, nebo RP 2052 X5 (lamela plus přítlačák)

vypínací ložisko spojky OEM 2041 95

dvojitý setrvačník OEM 0532 Q4

podle těchto čísel objednávej ;)

Odesláno (upraveno)

Mne jen udivuje, ze by na motoru 9HZ byla 6ti stupnova manualni prevodovka.

Tak fakt, ja jsem si myslel, ze 6ti stupnlovy manual byl u 1,6 az od motoru 9HR a dalsich (82, 84 a 85kw).

Upraveno uživatelem HonzaC2
Odesláno

jo, taky jsem se nejprve díval, zda je to opravdu šestikvalt :), na druhé straně ta spojka se setrvákem může být identická i pro pětikvalt atd., není důvod, aby byla pro 6Q jiná :myslim

Odesláno

No tak ať hledám jak hledám, kompletní spojkovou sadu podle těchhle OE čísel jsem nenašel.... Vždy sedí jen nějaká věc, takže budu muset objednat vše zvlášť nějak... A to ložisko s číslem 2041 95 jsem nenašel vůbec....

Nebo nejdřív vyndat starou spojku a potom podle ní objednat novou. Jinak nevím... Mě nenapadlo že taková spojka by mohl být takovej oříšek.... 

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...