Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volkswagen Polo 1.6 - prodáno

Almanil

Recommended Posts

Odesláno

Prodám Volkswagen Polo 1.6 benzín 55kW. Rok výroby 1995. Technická kontrola je úplně nová tzn. platná do 07/2019. Najeto 228 000km. Celkem tomu nájezdu věřím, to auto už je v rodině hodně dlouho. Na autě jsou nové přední brzdy(větrané kotouče, destičky, hadice), koncový tlumič výfuku, loni jsem vyměnil brzdovou kapalinu, chladící kapalinu, filtr kabinový a saní.
Auto sice není největší, ale díky sklopným zadním sedačkám a dobrému přístupu do kufru odveze i větší předměty(takže i když 406 vypadá dvojnásobně velká, tak na převážení čehokoliv se moc nehodí :). Parkování s ním je opravdu snadné, malé vnější rozměry jsou do města nebo malé garáže výhodou. Mám k tomu i zámek zpátečky. V garáži mám nějaké drobné náhradní díly, plasty, zrcátka atd., které klidně přenechám.

Výbava - střešní okno(šíbr), zahrádka(střešní nosič), originál rádio VW, elektrická přední okna, elektrická zrcátka. K autu mám dvě sady kol včetně gum.

Vady - není to nové auto, takže má různé kosmetické vady, ale mechanicky nevím o žádném problému. Displej origo rádia je nečitelný, ale mám k tomu i druhé rádio včetně fantomového napájení, takže komu by to nevyhovovalo není problém vyměnit.

Cena 25000,- O ceně můžeme jednat.

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

• O 2 týdny později...
  • Péťa locked this téma

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...