Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím PEUGEOT. Chtěli by jste nějaký dobrý rady, jak v pohodě leštit, čistit Váš au?ák? Mám dlouholetý zkušenosti v oboru. A taky dobrý tipy na spolehlivý přípravky. Myslím si, že pár rad se hodit může. Používám ale švýcarský prostředky! (Za celkem přijatelný ceny.)

Odesláno
Původně zaslal: Ivánek

Zdravím PEUGEOT. Chtěli by jste nějaký dobrý rady, jak v pohodě leštit, čistit Váš au?ák? Mám dlouholetý zkušenosti v oboru. A taky dobrý tipy na spolehlivý přípravky. Myslím si, že pár rad se hodit může. Používám ale švýcarský prostředky! (Za celkem přijatelný ceny.)

Ale já poradit potřebuju teď.

Lehký dotaz: Mám auto pokapané barvou (bílou), jak to dostanu dolu? Bude stačit leštěnka? Nebo něco lepšího? Technickým benzínem jsem to zkoušel, ale to vypadá na dlouho. Pustilo to, ale po větším snažení. Díky...

Odesláno

Marceli, na to by mělo stačit obyčejné ředidlo. Nemusíš se bát, že by jsi odstranil i originál barvu - ta drží podstatně víc, než bílé kapky...

Odesláno

já osobně bych se tomu vůbec nebránil se dozvědět něco zajímavého o kosmetice, já třeba používám jonson rally a sheron ale proč si nerozšířit obzory:mrk

Ivánek: klidně se rozepiš o svích zkušenostech a co konkrétně na co doporučuješ a neškodilo by třeba i nějaké porovnání s ostatníma výrobkama

Odesláno
Původně zaslal: mk405

já osobně bych se tomu vůbec nebránil se dozvědět něco zajímavého o kosmetice, já třeba používám jonson rally a sheron ale proč si nerozšířit obzory:mrk

Ivánek: klidně se rozepiš o svích zkušenostech a co konkrétně na co doporučuješ a neškodilo by třeba i nějaké porovnání s ostatníma výrobkama

Tak tak Ivánku,rozbalto:papa

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

Jsem taky pro jen sem hrn informace jak na skrabance a starsi laky a pristrojovky a plasty atd... Jen me zahrn informacema

Promiňte poslal jsem to omylem jinam!

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: Ivánek

Ale já poradit potřebuju teď.

Lehký dotaz: Mám auto pokapané barvou (bílou), jak to dostanu dolu? Bude stačit leštěnka? Nebo něco lepšího? Technickým benzínem jsem to zkoušel, ale to vypadá na

dlouho. Pustilo to, ale po větším snažení. Díky...

Bacha na benzín apodobně. Může to pustit, ale může to i vysušit lak. Je to lepší rozleštit. Dá se to. Je potřeba použít jemnou brusnou pastu. Pod vodou, radši ručně, aby se nepoškrábal lak. Potom navoskovat, zakreje to drobný nedostatky

Odesláno
Původně zaslal: chechet

me by zajimalo cim odstranit skrabance v laku :myslim

POVRCOVÉ škrábance (od kartáčů v mycí lince, nehtů, větví...)

ČISTIČ LAKU Mírným tlakem nanášet na lak krouživími pohyby. Po zaschnutí doporučuju navoskovat (Wax Polish) a setřít. Zakrejou se případný nedostatky a lak je lesklý a chráněný.

Na hluboký škrábance doporučuju střednějemné brusné pasty. Dělají s nimi profíci, buď ručně nebo leštičkou.

Odesláno

Jak uz jsem psal Ivanku v tom kde si vypisoval co vsechno se nabyzi a tak.. Nemas nejaake stranky nebo neco kde je ta nabytka nebo kde by se dalo popripade zajmu koupit nejaka ta autokosmetika po dohode co by pro me bylo nejlepsi.-..

Odesláno

Jsem taky pro jen sem hrn informace jak na skrabance a starsi laky a pristrojovky a plasty atd... Jen me zahrn informacema

Na plasty, jak venkovní, tak vnitřní Multi brill. Čistí, konservuje a chrání. Nanáším houbičkou. Šetřím přípravek, nezastříkám okna, látku a lak.

Odesláno

Jak uz jsem psal Ivanku v tom kde si vypisoval co vsechno se nabyzi a tak.. Nemas nejaake stranky nebo neco kde je ta nabytka nebo kde by se dalo popripade zajmu koupit nejaka ta autokosmetika po dohode co by pro me bylo nejlepsi.-..

www.riwax.cz ale ceny tam nejsou. To není problém, ceny dodáme. Zastoupení je i na moravě. Telefony na webu.

Já mám tel 602 235 152.

e-mail Ivan.Kuda@seznam.cz

Odesláno

Díky moc za rady. Takže zkusím ty bílý kapky sundat leštěnkou...

Koukal jsem na stránky, které Ivánek sem napsal. Ty ceny by to opravdu zlepšili, protože tam některé výrobky vypadají lákavě.

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Díky moc za rady. Takže zkusím ty bílý kapky sundat leštěnkou...

Koukal jsem na stránky, které Ivánek sem napsal. Ty ceny by to opravdu zlepšili, protože tam některé výrobky vypadají lákavě.

To jo teď se připravujou nový www stánky a tam ceny určitě budou. Jinak není problém ceny poslat mailem, faxem.......:papa
Odesláno

Riwax je kvalitni autokosmetika .. ted se chystam jeste vyzkouset Sonax ... jinak Multi-Brill jsem mel moznost vyzkouset a funguje perfektne ovsem bylo me receny ze to muzu pouzit i na kuzi coz se mi moc nezda.. nabizi Riwax neco specialniho na konzervaci kuze? Nebo je opravdu Multi-Brill vhodny i na toto?

PS: Co jsem mel vosk od Riwaxu tak se jen nanesla vrstva... nechala chvilinku zaschnout a pak jen setrela suchym jemnym hadrikem.. zadne tezke rozlestovani.. ale jen lehke setreni zbytku vosku.. proste parada :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...