Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

v sobotu bolo auto na kontrole, ktora obsahovala: kontrola tesnosti motora a prevodovky, kontrola chladiacej kvapaliny, brzdovej kvapaliny, kontrola svetiel, kontrola baterky, kontrola výfuku, kontrola klimatizácie, test bŕzd a tlmičov. Jediný problém bola horšia brzdová kvapalina, tak dnes vymenená a rovno aj na druhom aute P308, výmena trvala asi 15 minút

Odesláno

Mozno 20, ale viac nie. Vosiel som dnu, jeden odsal kvapalinu z nadrzky, pripojil pristroj s novou kvapalinou, dalsi isiel pod auto, kde odpustal staru kvapalinu cez odvzdusnovacie sroby a zatial som dalsiemu zaplatil, robili to v Oil partner

Odesláno (upraveno)

na a som dosiel :) super Tomas, dakujem za upresnenie, aspon s tym nemusim zabijat cas :) a najdem nejaku externu - celkom sa mi pacilo to ze je to vsetko schovane v tom oplastovani ak by sa to dalo pouzit ako black box

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno (upraveno)

ten asistent mam aj ja, nevedel som ze je to takato kamerka :) ale diky za upresnenie. Poobzeram sa teda po externej kamere tak aby ju bolo minimalne vidiet. Pozeral som aj Tvoj navod ako si to napojil na elektriku v centralnom svieteni. Ked to budem riesit budem Ta otravovat kde (na ktory kabel ) si to tam napajal :)

Upraveno uživatelem minimaxa
Guest minimaxa
Odesláno

Už mu to chci napsat. Bruno, necituj přímo předchozí příspěvky.

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Dnes povysavane, vycisteny interier s APC, nainpregnovane plasty, karoseria a kolesa chemicky dekontaminovane od naletovej hrdze s Iron X, umyte s penou s APC a navoskovane voskom s Carnauba

Edit: nalestene to bolo az vecer o 20:00 hod., tak na fotkach uz nie je tolko svetla

IMG_20180428_182656966-1612x1209.jpg

IMG_20180428_200940810_LL-1612x1209~2.jpg

IMG_20180428_200851104_LL-1612x1209~2.jpg

IMG_20180428_200905351_LL-1612x1209~2.jpg

IMG_20180428_100116325-1612x1209.jpg

Upraveno uživatelem TomasARN

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...