Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den, chci se zeptat. Mam peugeot 607 2.2hdi 125kw. Jak spravne vypalit mapy  cd. Vse je soubor iso. Musi se soubor iso s mapama jeste rozbalit a pak vypalit? Nebo rovnou vypalit. Cele menu v aute je v cestine.  Dekuji za radu. 

Odesláno
V 2. 7. 2017 at 13:57, Doctor Who napsal:

ISO je obraz disku. Takže to vypal třeba přes NERO.

Dobry vecer, CD jsem vypalil v NERU, ale nejde to. Neustale to pise, vlozte navigacni CD. Bud delam neco špatně, nebo nevim. Muze te mi napsal prosim nejaky strucny  navod jak to presne udělat? Děkuji 

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dobry vecer, po delší odmlce jsem tady znovu. Stale problem s navigací. Vyzkousel jsem uz vse, cd mechanika je v poradku. Mapy jsem nějaké stahnul a vypalil jako obraz, ale nic se mi nenacita. Stale to chce navigacni cd. Pro jistotu jsem vyfotil obrazek displeje s tim co tam mám. Nevim konkretne zda je nutné neco auktualizovat, myslim software atd.  Domnivam se, ze jde o RT3, ale jisty si nejsem. Pokud nekdo ví, můžete mi sem prosim dat odkaz kde co stahnout. Myslim mapy nebo i popřípadě nejakou aktualizaci softwaru? Omlouvám se, ale jsem v techto vecec tak trochu laik. Dekuji všem.

20170722_095346.jpg

Odesláno
před 2 minutami, xpetrix napsal:

Napaloval si to cez NERO?Je to RT3 CAN s poslednou verziou sw.No je dolezite aj to,co za mapy si stiahol.

Někde  na ulozto jsem objevil mapy pro RT3 2016/2017. Vypaloval jsem to v Neru nejnižší rychlosti. Vypálení probehlo v poradku, ale při kontrole dat na CD to našlo nějakou chybu. Možná  je to tim, ale jisty si nejsem. Nebyl by nějaký odkaz co správného a kde stahnout?

Odesláno
V 28. 7. 2017 at 22:57, TomasARN napsal:

Snad si nenahral iso subor na cd. 

Vypaloval jsem to jako obraz disku. Stahl jsem stredni evropu 2016/2017 a kdyz dam CD do mechaniky tak to neco načítá. Je tam vidět kompas a vedle  trojúhelník s přesýpacíma hodinama jak neco neustale načítáji. Ale zadna mapa. 

Odesláno

Zdravim, jeste jednou se chci zeptat na ktery casti map se nachazi Česká republika. Stahnul jsem stredni Evropu z ulozto, ale nekde jsem tady četl ze ve stredni Evropě není. Nevite nekdo nahodou?

Odesláno (upraveno)
před 11 minutami, TomasARN napsal:

EASTERN EUROPE NORTH WEST

:super

S NEROM pri napalovani nebol nikdy probelm.

Upraveno uživatelem xpetrix
  • O 9 měsíců později...
Odesláno

Zdravím, chtěl jsem se optat na postup vypálení těch map do RT3. Děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...