Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sháněl jsem manuál na svoji 106-ku,ale nikde sem nenasel. :grr Az na strankach www.citroen.cz v sekci servis jsou veskere manualy pro citroeny a je tam i pro nejnovejsi SAXO. Jedna se v podstate o identycka auta az na par kosmetickych veci.:o Tak snad to treba nekomu pomuze. Je tam uvedeno i jak se presne maze servisni ukazatel atd atd.... :roker

:papa

Odesláno
Původně zaslal: Citros

Sháněl jsem manuál na svoji 106-ku,ale nikde sem nenasel. :grr Az na strankach www.citroen.cz v sekci servis jsou veskere manualy pro citroeny a je tam i pro nejnovejsi SAXO. Jedna se v podstate o identycka auta az na par kosmetickych veci.:o Tak snad to treba nekomu pomuze. Je tam uvedeno i jak se presne maze servisni ukazatel atd atd.... :roker

:papa

Jeden bych tu mel v pdf pokud chces posli e-mail adresu a ja ti to poslu:super
  • O 2 měsíce později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Nazdárek, scháním manuál na 106.

Jeden už mám od Jirky Routa forma PDF kopírované.

Jsou tam dobré informace, ale není tam elektrická dokumentace a tu hlavně scháním kdyby náhodu tak můj mail : Kubicek106@email.cz

Odesláno
Původně zaslal: Kubíček106

Nazdárek, scháním manuál na 106.

Jeden už mám od Jirky Routa forma PDF kopírované.

Jsou tam dobré informace, ale není tam elektrická dokumentace a tu hlavně scháním kdyby náhodu tak můj mail : Kubicek106@email.cz

nemohl bys mi prosím ten manuál poslat mailem kdyby to šlo? Jináč manuál na 106 má Marda 106.

• O 1 měsíc později...
  • O 5 týdnů později...
Odesláno

mám dotaz:

Brácha si koupil 106 1.2 r.v.11/96(novější typ),ale ta knížka je jen do r.v.09/96?jsou tam veliké rozdíly,nebo je to zanedbatelné.jde mi hlavně o motor.děkuji

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...