kemox Odesláno 12. červen 2017 Odesláno 12. červen 2017 Zdravím, při pokusech jsem odpálil pojistku na zadní zástrčce 12V nemůžu se dohledat pojistky.. a nechci vytahovat jednu po druhé.. :/ ještě se zeptám když už budu vědět nebo někdo z Vás řeším zapojení zesilovače a nechci ho tahat až k baterce.. ve Ford Transitu a Toyota Celica jsem to měl takhle.. ale tady po zvětšení hlasitosti = zvýšení odběru to vyplo a 12ka je bez proudu.. tak řeším jestli by na ten okruh šla dát silnější pojistka abych jí mohl využít.. Díky moc Citovat
mmartinkovic Odesláno 13. červen 2017 Odesláno 13. červen 2017 Tenký kábel je k zásuvke a ten sa bude hriať. Je jednoduchšie natiahnuť nový kábel k batérii a dať tam 50 A poistku, prípadne podľa zosilovaca. Citovat
kemox Odesláno 13. červen 2017 Autor Odesláno 13. červen 2017 no s tím že se bude hřát počítám ale beru že ne zas tak moc aby byl problém.. každopádně se zeptám jak tlustý by měl být ten drát ? prodává se set na zapojeni zesilovače a ten kabel je tlustý jak malíček.. což mi přijde že je zase další extrém.. a jestli náhodou není někde v pojistkove skříňce v motoru volna pojistka Díky Citovat
jarokare Odesláno 13. červen 2017 Odesláno 13. červen 2017 U BSI je silný kabel (4 nebo 6mm) připravený pro tažné , je tam přivázaný k nějakému svazku bílou lepící páskou , od něj bys musel natáhnout kabel dozadu . Jištěný je maxipojistkou pod pojistkovkou v motoru , myslím že č.2 . Jestli nemáš tažné , tak tam pojistka nebude Citovat
kemox Odesláno 13. červen 2017 Autor Odesláno 13. červen 2017 (upraveno) Super to zní dobře teď jen otázka kam dat pojistku jestli použit takovou tu trubičku s pojistkou nebo ji přidat do pojistkove skříně v motoru ? tažné nemám takže volný určitě bude jen ho najít (poprosil bych o nasměrování ) diky Upraveno 13. červen 2017 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
kemox Odesláno 13. červen 2017 Autor Odesláno 13. červen 2017 http://knigaproavto.ru/shemy/en/peugeot/207/50-peugeot-207-fuse-box-diagram.html pojistka číslo G40 by měla být volná je to vyhřívaní sedadel které ve výbavě nemám tudiž by tam měl být volný prostor teď otázka zda by se dala použít ? Citovat
jarokare Odesláno 13. červen 2017 Odesláno 13. červen 2017 Dej tam přímo tu pojistku MF2 a máš jištěnej celej ten kabel Citovat
kemox Odesláno 13. červen 2017 Autor Odesláno 13. červen 2017 tak nakonec jsem koupil 5m 10mm2 kabel s 40A pojistkou a natáhnu to přímo od baterky.. nemám odvahu to tahat skrz obvody v autě :/ jen musím najít místo kudy to nejlíp protáhnu z motoru do interieru nějaký tip ? Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.