Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, 

při pokusech jsem odpálil pojistku na zadní zástrčce 12V nemůžu se dohledat pojistky.. a nechci vytahovat jednu po druhé.. :/ 

ještě se zeptám když už budu vědět nebo někdo z Vás řeším zapojení zesilovače a nechci ho tahat až k baterce.. ve Ford Transitu a Toyota Celica jsem to měl takhle.. ale tady po zvětšení hlasitosti = zvýšení odběru to vyplo a 12ka je bez proudu.. tak řeším jestli by na ten okruh šla dát silnější pojistka abych jí mohl využít.. Díky moc :) 

Odesláno

no s tím že se bude hřát počítám ale beru že ne zas tak moc aby byl problém.. každopádně se zeptám jak tlustý by měl být ten drát ? prodává se set na zapojeni zesilovače a ten kabel je tlustý jak malíček.. což mi přijde že je zase další extrém.. a jestli náhodou není někde v pojistkove skříňce v motoru volna pojistka Díky 

Odesláno

U BSI je silný kabel (4 nebo 6mm) připravený pro tažné , je tam přivázaný k nějakému svazku bílou lepící páskou , od něj bys musel natáhnout kabel dozadu . Jištěný je maxipojistkou pod pojistkovkou v motoru , myslím že č.2 . Jestli nemáš tažné , tak tam pojistka nebude

Odesláno (upraveno)

Super :) to zní dobře teď jen otázka kam dat pojistku jestli použit takovou tu trubičku s pojistkou nebo ji přidat do pojistkove skříně v motoru ? tažné nemám takže volný určitě bude jen ho najít (poprosil bych o nasměrování ) diky

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

tak nakonec jsem koupil 5m 10mm2 kabel s 40A pojistkou a natáhnu to přímo od baterky.. nemám odvahu to tahat skrz obvody v autě :/ jen musím najít místo kudy to nejlíp protáhnu z motoru do interieru nějaký tip ? Díky 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...