Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tahle je za starého modelu, dal bych tam jedině tu z nového, tu malou. Originál je černá ... ale ty ji určitě nabarvíš. Jednu jsem před časem měl, z modelu XS ... ale už je fuč. 

Odesláno (upraveno)

Já ji nemám ... vykašlal jsem se na ni. Myslím, že originálně byla dvěma dlouhými šroubky přichycená v rozích (ve vratech je potřeba mít dírky) a měla samozřejmě otvor na ostřik, tam kde má nahoře být. Byl to originální díl ... prodal jsem ji za 500 Kč. 

Myslím, že tu samou má StibTo a lepil ji k oknu, tuším, že Mamutem.

Upraveno uživatelem MilanF1
Odesláno

To by taky mělo jít. Pokud to dáš s primerem, pak to neupadne. 

Nebo dvousložka .... tímhle (plus primer) jsme lepili panoramu. Za 5 minut to ztuhlo tak, že už nešla dopasovat. :D  

Odesláno
Vypadá dobře,jen jak ji tam máš přichycenou? Má výlisek na trysku ostřikovače?

Je přilepená lepidlem na autoskla přímo na sklo q výlisek nemá. Měla dva šrouby na přišroubování skrz sklo, ale ty jsem uřezal a zabrousil. ;)
Odesláno

Půl litr barvy stačí v pohodě, necelé dvě deci na dveře a po deci na každém prahu. Je lepší mít vždycky více než málo. :D  A k tomu přes půl litru laku. Nevím, co máš za lak, já ho dávám ve dvou vrstvách. Navíc jsem z práce zvyklý brát do boxu - když je plný - 2 litry laku ... pak se divím, že jsem v práci tak dlouho, než to rozleju, tak to trvá. :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...