Mirastr Odesláno 2. červen 2017 Odesláno 2. červen 2017 ČAUTE.Nenašel by se někdo s dobrou radou? Měl jsem dva vystřelené airbagy - vyměnil. Vyměnil jsem řídící jednotku airbagů, čidlo v prahu a airbagy stále svítí??? Ještě to jdu napíchnout na Dia. Díky Mirastr. Citovat
Mirastr Odesláno 2. červen 2017 Autor Odesláno 2. červen 2017 Tak Dia říká, že mám na dia závada1.zadního L resp2. zadního P airbagu. Já je tam, ale fyzicky nemám . dá se s tím něco dělat? Citovat
jarokare Odesláno 2. červen 2017 Odesláno 2. červen 2017 Ta jednotka se musí nakonfigurovat na to vybavení , co je v autě Citovat
Mirastr Odesláno 2. červen 2017 Autor Odesláno 2. červen 2017 před 2 hodinami, jarokare napsal: Ta jednotka se musí nakonfigurovat na to vybavení , co je v autě jak? Lze přez dia? Konfigurace tam je, ale přez PP2000 mě to nepustí Citovat
jarokare Odesláno 2. červen 2017 Odesláno 2. červen 2017 (upraveno) Mělo by to jít diagnostikou , ale byly i jednotky , který šly nakonfigurovat jenom jednou . Jestli to nejde , tak bys musel sehnat někoho , kdo dělá odblokování těch jednotek , možná by uměl změnit i konfiguraci ... Teď koukám , že máš 407 , takže diagboxem Upraveno 2. červen 2017 uživatelem jarokare Citovat
Mirastr Odesláno 2. červen 2017 Autor Odesláno 2. červen 2017 No já jsem po bouračce chtěl rektivaci. Chtěl 1600Kč koukám na netu a jednotka se stejným číslem i stejným počtem pytlů 800 + počta tedy 1000Kč. Dnes mi to přišlo a teď abych stejně někomu platil za konfiguraci. Ještě to znovu zkusím a jinak mu to pošlu zpět. Psal jsem přesně číslo i pytle, ale tahle má prostě navíc ty zadní. Zatím díky!! Citovat
PSA Odesláno 4. červen 2017 Odesláno 4. červen 2017 musíš mít stejnýt typ tedy stejný počet airbagů,jinak to nepůjde bze překongurovánítt Citovat
Mirastr Odesláno 4. červen 2017 Autor Odesláno 4. červen 2017 Tak jsem to ještě jednou zkusil v dia nakonfigurovat a ono se to povedlo!!! Zadní pytle nepřítomny zadní satelit též a už to nesvítí. Všechny zbylé airbagy přítomny a čidla aktivní.... Ufffff.Pro ostatní majitele jiné řídící jednotky: Pro změnu v konfiguraci v PP2000 se musí prvně provést změna pomocí OK a pak F5 a teprve pak dojde ke změně!!!Já prvně mačkal F5 a ono nic, protože F5 je vlastně uložení změn. Prve nastavovat a pak ukládat F5. Díky všem! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.