Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ČAUTE.Nenašel by se někdo s dobrou radou? Měl jsem dva vystřelené airbagy - vyměnil. Vyměnil jsem řídící jednotku airbagů, čidlo v prahu a airbagy stále svítí??? Ještě to jdu napíchnout na Dia. Díky Mirastr.

Odesláno
před 2 hodinami, jarokare napsal:

Ta jednotka se musí nakonfigurovat na to vybavení , co je v autě ;)

jak? Lze přez dia? Konfigurace tam je, ale přez PP2000 mě to nepustí

Odesláno (upraveno)

Mělo by to jít diagnostikou , ale byly i jednotky , který šly nakonfigurovat jenom jednou . Jestli to nejde , tak bys musel sehnat někoho , kdo dělá odblokování těch jednotek , možná by uměl změnit i konfiguraci ...

Teď koukám , že máš 407 , takže diagboxem

Upraveno uživatelem jarokare
Odesláno

No já jsem po bouračce chtěl rektivaci. Chtěl 1600Kč koukám na netu a jednotka se stejným číslem i stejným počtem pytlů 800 + počta tedy 1000Kč. Dnes mi to přišlo a teď abych stejně někomu platil za konfiguraci. Ještě to znovu zkusím a jinak mu to pošlu zpět. Psal jsem přesně číslo i pytle, ale tahle má prostě navíc ty zadní. Zatím díky!!

Odesláno

Tak jsem to ještě jednou zkusil v dia nakonfigurovat a ono se to povedlo!!! Zadní pytle nepřítomny zadní satelit též a už to nesvítí. Všechny zbylé airbagy přítomny a čidla aktivní.... Ufffff.Pro ostatní majitele jiné řídící jednotky: Pro změnu v konfiguraci v PP2000 se musí prvně provést změna pomocí OK a pak F5 a teprve pak dojde ke změně!!!Já prvně mačkal F5 a ono nic, protože F5 je vlastně uložení změn. Prve nastavovat a pak ukládat F5.

Díky všem!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...