vendulinek Odesláno 22. květen 2017 Odesláno 22. květen 2017 ahoj priznivci francouzkych milacku, koupil jsem dalsi 306-tou, ale trouba jsem si nevsiml, ze tam chybi stitek v kufru, ja chci zeptat kde a za kolik se da sehnat? diky Venca z Plzne Citovat
MilanF1 Odesláno 22. květen 2017 Odesláno 22. květen 2017 Tak to je sakra problém, protože se jedná o hliníkový štítek na STK se tohle fotí. Obávám se, že už vystavit nepůjde. Před časem jsem viděl inzerát na pěknou 306 Roland Garros, za týden byla cena poloviční s tím, že nemá štítek a prodej na náhradní díly. Nebo je možnost, že by jej někdo vyrobil, kdo umí s hliníkem ... Citovat
Milan+ Odesláno 22. květen 2017 Odesláno 22. květen 2017 To nebylo kvůli štítku. To bylo pro nezájem. Stílek se necha vyžádat nový,neco to bude ale stát. Citovat
jarokare Odesláno 23. květen 2017 Odesláno 23. květen 2017 Zajeď si k nejbližšímu dealerovi Peugeot , podáš si tam žádost a zaplatíš cca 1500,- . Trvá to asi 14 dní , než ten štítek příjde . Citovat
vendulinek Odesláno 23. květen 2017 Autor Odesláno 23. květen 2017 dekuji za info, budu zkouset dal, ic-west peugeot budu resit jako posledni moznost. je mozne nekde tu sehnat fotku jak vypada ten stitek? mam 306 rok 2001 typ motoru JWY......... Citovat
MilanF1 Odesláno 23. květen 2017 Odesláno 23. květen 2017 Pokud jde koupit origo, neváhal bych a objednal. Ne se modlit, když ti ho někdo vyrobí, zda to na STK projde ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.