Francouz_407 Odesláno 16. květen 2017 Odesláno 16. květen 2017 Potřebuji poradit jaký cloud použít, aby uměl toto: Mám tablet, telefon a PC. Potřeboval bych synchronizovat soubory a celé adresáře, aby byly k dispozici také offline. Hlavně na mobilu a na tabletu, které nebude připojeno na internet (sysnchronizace proběhne ve chvíli, kdy bude zařízení na wifi a internetu). Google disk toto umí ale u každého souboru musím zvolit pro offline, já bych potřeboval volbu na celé adresáře např. pro 100ky souborů atp. A nebo vůbec žádná volba, automaticky vše se bude ukládat i offline. Máte nějaký tip? Díky Citovat
Francouz_407 Odesláno 16. květen 2017 Autor Odesláno 16. květen 2017 ten právě neumí tuším offline na mobil nebo tablet, někde jsem to četl. Citovat
MotoMoto Odesláno 16. květen 2017 Odesláno 16. květen 2017 Umí, označíš si složky, které chceš mít i offline k dispozici a funguje to v pohodě. Citovat
Péťa Odesláno 16. květen 2017 Odesláno 16. květen 2017 Používám mimo jiné i Dropbox v kombinaci s DropSyncem. Citovat
MotoMoto Odesláno 16. květen 2017 Odesláno 16. květen 2017 Onedrive ještě také umí hezké sdílení třeba jednotlivých složek. Jen ta cena..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.