Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci.Mám problém s motorem.Motor cuká a vynechává.Většinou to začne dělat až trošku zahřátý po pár kilometrech jízdy.Většinou okolo 1500-2000 ot.začne motor poškubávat a lítá i ručička otáčkoměru.Když zastavím,tak vynechává i na volnoběh.Posledně se mi to stalo když jsem jel cca 90 km/hod.Zkusil jsem přidat a chvíli držet plyn a rovibrovalo to celý auto jako kdyby byl bouchlej ráfek.Drnčely i páté dveře.Mám měněný vstřiky a naftovej filtr a nějaký čidlo.Motor jde jinak hezky.Ráno když startuju,tak úplně v pohodě.Motor nemá filtr pevných částic.Všiml jsem si,že motor když začne kravit možná víc kouří a vstřiky víc řehtají.Jako kdyby byly suchý bez nafty.Ale vstřiky jsou z jiného auta a plně funkční,tím to není.Dělalo to i před jejich výměnou.Co by to mohlo být.Můj mechanik je z toho na mrtvici,protože to nehlásí žádnou závadu a na diagnostice je všechno v poho.Co by to mohlo být?EGR ventil nebo něco ohledně vedení paliva nebo turbo?Nutí mě do výměny čerpadla a tím pádem i rozvodů,ale není si jistý jestli je to tím.Nechci do toho vrazit tolik peněz s nejistým výsledkem.Nesetkal se s tím někdo?Prosím o radu díkyJsem z Prahy.

Odesláno

Ja bych jako prvni zkusil vlozit mezi EGR a blok kus plechu, ktery by zamezil zpetnemu vedeni vyfukovych plynu. Proste jen na zkousku, jestli to taky po zahrati bude skubat. Za hodinku to musi mit mechanik hotove. Podle vysledku bych postupoval dale.

Odesláno

Ahoj díky všem za pomoc.Nakonec jsme odpojili egr  ventil a s největší pravděpodobností je v tahu.Najel jsem asi 500km bez známek jakéhokoliv cuknutí.Ještě nêjakou dobu potestujem a pak ho vyměníme.Než začnu hledat nemá někdo typ kde sehnat novej co nejlacinější,ale funkční(vyzkoušeného výrobce)?Našel jsem tohle: http://www.pm-autodily.cz/307-0800--10/egr-ventil-peugeot-307---16-hdi--16-hdi-110-9660276280-va-700414-5s6q9d475ad-6nu010171091/ Nemáte ho někdo vyzkoušenej.Popř. nějakej tip.Nechce se mi už moc experimentovat .Dík Robert

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...