Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 3. 10. 2020 at 9:33, mildaf65 napsal:

Zdravím, dnes se spustily Tom Tom online services. Teď už to ukazuje v reálném čase provoz, objížďky, ceny paliv, počasí, atd. Aktualizováno přes francouzské stránky Peugeotu.

Zdravím. Prosím co je to za verzi a funguje i na vozech vyrobených 2017 ? Teď jim aktualizace map nefunguje ale tuhle verzi jestli funguje bych bral. Jestli u nový aktualizací zase nezruší ten realný provoz.

Odesláno

Zdravím, mám auto od dubna 2017 s 3D navigací, funguje to bez problémů. Připojuji přes hot spot mobilního telefonu. Není to vlastně aktualizace map, je to další služba, která by měla být poskytována po tři roky na nová auta. Službu jsem aktivoval přes účet na stránkách mypeugeot.peugeot.fr po zadání VIN. Ale myslím, že se to dá i jinde. Mám dojem, že syn to aktivoval přes britské stránky.

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Tomtom služby již fungují oficiálně i v ČR. 

TADY je odkaz. Již není třeba řešit přes Peugeot jiných zemí. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

Mám 3008 II gen 2017 a píše mi to že není kompatabilní. Dají se tedy ty služby nastavit zkrze internet na telefonu ? Funguje Vám to ? Je to tedy na tři roky zdarma? Děkuji

Odesláno
před 21 hodinami, mildaf65 napsal:

Zdravím, mám auto od dubna 2017 s 3D navigací, funguje to bez problémů. Připojuji přes hot spot mobilního telefonu. Není to vlastně aktualizace map, je to další služba, která by měla být poskytována po tři roky na nová auta. Službu jsem aktivoval přes účet na stránkách mypeugeot.peugeot.fr po zadání VIN. Ale myslím, že se to dá i jinde. Mám dojem, že syn to aktivoval přes britské stránky.

Na fr. učtu se tedy musí zaplatit? Píše mi to tam že mimo Francii to nebude fungovat. Jak jste to provedl ?

Odesláno
před 19 hodinami, HanysR napsal:

Tomtom služby již fungují oficiálně i v ČR. 

TADY je odkaz. Již není třeba řešit přes Peugeot jiných zemí. 

Zrovna včera jsem to procházel na peugeot.fr  😂

Odesláno (upraveno)

Asi tak. Na fr. stránkách je to už placené ale s varováním že to mimo Francii nebude fungovat.

Screenshot 2021-02-03 17.39.28.png

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Návštěvník
Odesláno

Přihlašovací údaje jsou stejné jako do MyPeugeot takže se tam přihlaste a můžete aktivovat. 

Odesláno (upraveno)

Já mám tuto službu aktivovanou už od 1. 10. 2020 do 3. 10. 2023 (tak se mně to ukazuje na mém účtu Peugeot), tehdy přes francouzské stránky a účet.  Služba je vedená pod názvem. "Trafic en temps réel", tj. provoz v reálném čase. U té nabídky "Connected navigation pack" mně to také píše, že pro registrovaný vůz tato nabídka není kompatibilní. Tehdy u toho byla také cena asi €99, ale zkusmo jsem tam zadal VIN a odeslal a přišlo mně obratem potvrzení aktivace.

Upraveno uživatelem mildaf65
Odesláno (upraveno)

Mr. ...

Nous vous remercions pour votre commande.

Vous trouverez ci-dessous le récapitulatif de votre commande :

• Numéro de commande : HfMn0yy4F1CXEUHW
  • Prix (incl. TVA) : 0.0 €
  • Date de commande : 01/10/2020
  • Véhicule : VF3MCBHZWH

VOTRE CONTRAT :

Trafic en temps réel

Numéro de contrat : A-S03082672

Prix (incl. TVA) : 0.0€

Date de fin : 01/10/2023

Véhicule : (VF3MCBHZWH)

Afin de connaître les modalités d’activation de votre service, merci de consulter les conditions générales du service.

Retrouvez la procédure d’activation de votre service Trafic en temps réel sur le site Peugeot Services store.

Cordialement,

Peugeot France.

Upraveno uživatelem mildaf65
Odesláno

Dík za ochotu, ale už to asi nejde na tři roky zadara na zkoušku. Na fr. stránkách to chce při placení fr. adresu a natvrdo zaplatit 159 eur na tři roky. Přesto dík.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Dneska jsem se hecnul a chtěl jsem si službu teda taky aktivovat. Pro jistotu aktivace na fr stránkách. Email registrace došel v pořádku. V autě přes hotspot mobilu aktivované služby(foto 2) Na obrazovce navigace je vidět Tomtom Trafic v pravém dolním rohu(foto 5). Jenže když chcu zaškrtnout v nastavení map"povolit hlášení nebezpečných zón" tak je funkce zašedlá a nedostupná (foto 3) a tak samo v nastavení map/výstrahy mám zašedlou a nedostupnou funkci upozorňovat na rizikové zóny (foto4). Nechápu kde je problém, nakrklý jsem zaparkoval zpět do garáže. 😬

20210423_181622.jpg

20210423_175139.jpg

20210423_175304.jpg

20210423_175403.jpg

20210423_175318.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Hezký den,

snad to napíšu do správného vlákna 🙂 Necelý týden mám doma novou 3008 SUV, Active Pack, 1,2 Pure Tech 130, automat.

Po 206, 307, 405, 106, 406, 207 a 508 jsem opět zvolil stejnou značku - jak jinak 🙂 Tentokráte jsem z důvodu typologie jízdy zvolil 1,2 benzín, protože nic jinýho není v nabídce - v tomto segmentu, rád bych slyšel Vaše zkušenosti s tímto motorem a nejraději i s 8stupňovým automatem. Já zatím maximální spokojenost, trochu vyděšení z tříválce po 508 s dvoulitrovým HDI. Ale jede to a závodnická léta mám již za sebou. Mám nějaký připomínky, ale nejprve se zeptám prodejce, abych tady nebyl za úplnýho pitomce 🙂 Nicméně namátkou. Hlasové ovládání na mě mluví anglicky i když je nastavena čeština. A nevím, jestli vůně je jenom doménou vyšších konfigurací.

Guest Petr 3008
Odesláno
V 16. 5. 2021 at 20:57, milda_k napsal:

206, 307, 405, 106, 406, 207 a 508

to už by zasloužilo nastoupit do klubu...🙂

že bys byl za pitomce si nemyslím, všechno nás taky zajímá

a vůbec by nebylo od věci dát auto do sekce Naše káry 🙂

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravim.Idem kupit 3008 gt 2.0hdi 133kw a ma sw vyradene adblu.Bol so snou na Emisnej kontrole a vysla super.Otazka znie ci sa nebude rychlejsie upchavat fap filter kedze uz donho nestrieka mocovinu?Dik

Odesláno

@maro407 pleteš hrušky s jabkama ;) adblue s DPF nemá vůbec nic společného ;) na vypalování DPF tam máš Eolys. Na STK je to zatím ok, od příštího roku by se ale mělo začít řešit měření částic NOx a to pak neprojdeš 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...