svijam Odesláno 2. únor 2021 Odesláno 2. únor 2021 V 3. 10. 2020 at 9:33, mildaf65 napsal: Zdravím, dnes se spustily Tom Tom online services. Teď už to ukazuje v reálném čase provoz, objížďky, ceny paliv, počasí, atd. Aktualizováno přes francouzské stránky Peugeotu. Zdravím. Prosím co je to za verzi a funguje i na vozech vyrobených 2017 ? Teď jim aktualizace map nefunguje ale tuhle verzi jestli funguje bych bral. Jestli u nový aktualizací zase nezruší ten realný provoz. Citovat
mildaf65 Odesláno 2. únor 2021 Odesláno 2. únor 2021 Zdravím, mám auto od dubna 2017 s 3D navigací, funguje to bez problémů. Připojuji přes hot spot mobilního telefonu. Není to vlastně aktualizace map, je to další služba, která by měla být poskytována po tři roky na nová auta. Službu jsem aktivoval přes účet na stránkách mypeugeot.peugeot.fr po zadání VIN. Ale myslím, že se to dá i jinde. Mám dojem, že syn to aktivoval přes britské stránky. Citovat
Návštěvník Odesláno 2. únor 2021 Odesláno 2. únor 2021 (upraveno) Tomtom služby již fungují oficiálně i v ČR. TADY je odkaz. Již není třeba řešit přes Peugeot jiných zemí. Upraveno 3. únor 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
svijam Odesláno 3. únor 2021 Odesláno 3. únor 2021 Mám 3008 II gen 2017 a píše mi to že není kompatabilní. Dají se tedy ty služby nastavit zkrze internet na telefonu ? Funguje Vám to ? Je to tedy na tři roky zdarma? Děkuji Citovat
svijam Odesláno 3. únor 2021 Odesláno 3. únor 2021 před 21 hodinami, mildaf65 napsal: Zdravím, mám auto od dubna 2017 s 3D navigací, funguje to bez problémů. Připojuji přes hot spot mobilního telefonu. Není to vlastně aktualizace map, je to další služba, která by měla být poskytována po tři roky na nová auta. Službu jsem aktivoval přes účet na stránkách mypeugeot.peugeot.fr po zadání VIN. Ale myslím, že se to dá i jinde. Mám dojem, že syn to aktivoval přes britské stránky. Na fr. učtu se tedy musí zaplatit? Píše mi to tam že mimo Francii to nebude fungovat. Jak jste to provedl ? Citovat
chuck11 Odesláno 3. únor 2021 Odesláno 3. únor 2021 před 19 hodinami, HanysR napsal: Tomtom služby již fungují oficiálně i v ČR. TADY je odkaz. Již není třeba řešit přes Peugeot jiných zemí. Zrovna včera jsem to procházel na peugeot.fr Citovat
svijam Odesláno 3. únor 2021 Odesláno 3. únor 2021 (upraveno) Asi tak. Na fr. stránkách je to už placené ale s varováním že to mimo Francii nebude fungovat. Upraveno 3. únor 2021 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Návštěvník Odesláno 3. únor 2021 Odesláno 3. únor 2021 Přihlašovací údaje jsou stejné jako do MyPeugeot takže se tam přihlaste a můžete aktivovat. Citovat
mildaf65 Odesláno 3. únor 2021 Odesláno 3. únor 2021 (upraveno) Já mám tuto službu aktivovanou už od 1. 10. 2020 do 3. 10. 2023 (tak se mně to ukazuje na mém účtu Peugeot), tehdy přes francouzské stránky a účet. Služba je vedená pod názvem. "Trafic en temps réel", tj. provoz v reálném čase. U té nabídky "Connected navigation pack" mně to také píše, že pro registrovaný vůz tato nabídka není kompatibilní. Tehdy u toho byla také cena asi €99, ale zkusmo jsem tam zadal VIN a odeslal a přišlo mně obratem potvrzení aktivace. Upraveno 3. únor 2021 uživatelem mildaf65 Citovat
mildaf65 Odesláno 3. únor 2021 Odesláno 3. únor 2021 (upraveno) Mr. ... Nous vous remercions pour votre commande. Vous trouverez ci-dessous le récapitulatif de votre commande : Numéro de commande : HfMn0yy4F1CXEUHW Prix (incl. TVA) : 0.0 € Date de commande : 01/10/2020 Véhicule : VF3MCBHZWH VOTRE CONTRAT : Trafic en temps réel Numéro de contrat : A-S03082672 Prix (incl. TVA) : 0.0€ Date de fin : 01/10/2023 Véhicule : (VF3MCBHZWH) Afin de connaître les modalités d’activation de votre service, merci de consulter les conditions générales du service. Retrouvez la procédure d’activation de votre service Trafic en temps réel sur le site Peugeot Services store. Cordialement, Peugeot France. Upraveno 3. únor 2021 uživatelem mildaf65 Citovat
mildaf65 Odesláno 3. únor 2021 Odesláno 3. únor 2021 Takto mně poslali mailem potvrzení o registraci. Citovat
svijam Odesláno 3. únor 2021 Odesláno 3. únor 2021 Dík za ochotu, ale už to asi nejde na tři roky zadara na zkoušku. Na fr. stránkách to chce při placení fr. adresu a natvrdo zaplatit 159 eur na tři roky. Přesto dík. Citovat
mildaf65 Odesláno 3. únor 2021 Odesláno 3. únor 2021 Auto spojené přes aplikaci: Konektivní služby usnadňují každodenní používání vozu - Autoweb.cz Citovat
chuck11 Odesláno 23. duben 2021 Odesláno 23. duben 2021 Dneska jsem se hecnul a chtěl jsem si službu teda taky aktivovat. Pro jistotu aktivace na fr stránkách. Email registrace došel v pořádku. V autě přes hotspot mobilu aktivované služby(foto 2) Na obrazovce navigace je vidět Tomtom Trafic v pravém dolním rohu(foto 5). Jenže když chcu zaškrtnout v nastavení map"povolit hlášení nebezpečných zón" tak je funkce zašedlá a nedostupná (foto 3) a tak samo v nastavení map/výstrahy mám zašedlou a nedostupnou funkci upozorňovat na rizikové zóny (foto4). Nechápu kde je problém, nakrklý jsem zaparkoval zpět do garáže. Citovat
doctortom508 Odesláno 23. duben 2021 Odesláno 23. duben 2021 Ty jo, ja uplne v poho, ani nevim jak jsem to udelal. Stahnul jsem tu appku k hofnu a pak se me to myslim ptalo i na toto. A bylo to. Aspon myslim. Nic jsem pro zo nemusel udelat. Citovat
milda_k Odesláno 16. květen 2021 Odesláno 16. květen 2021 Hezký den, snad to napíšu do správného vlákna Necelý týden mám doma novou 3008 SUV, Active Pack, 1,2 Pure Tech 130, automat. Po 206, 307, 405, 106, 406, 207 a 508 jsem opět zvolil stejnou značku - jak jinak Tentokráte jsem z důvodu typologie jízdy zvolil 1,2 benzín, protože nic jinýho není v nabídce - v tomto segmentu, rád bych slyšel Vaše zkušenosti s tímto motorem a nejraději i s 8stupňovým automatem. Já zatím maximální spokojenost, trochu vyděšení z tříválce po 508 s dvoulitrovým HDI. Ale jede to a závodnická léta mám již za sebou. Mám nějaký připomínky, ale nejprve se zeptám prodejce, abych tady nebyl za úplnýho pitomce Nicméně namátkou. Hlasové ovládání na mě mluví anglicky i když je nastavena čeština. A nevím, jestli vůně je jenom doménou vyšších konfigurací. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 18. květen 2021 Odesláno 18. květen 2021 V 16. 5. 2021 at 20:57, milda_k napsal: 206, 307, 405, 106, 406, 207 a 508 to už by zasloužilo nastoupit do klubu... že bys byl za pitomce si nemyslím, všechno nás taky zajímá a vůbec by nebylo od věci dát auto do sekce Naše káry Citovat
maro407 Odesláno 12. listopad 2022 Odesláno 12. listopad 2022 Zdravim.Idem kupit 3008 gt 2.0hdi 133kw a ma sw vyradene adblu.Bol so snou na Emisnej kontrole a vysla super.Otazka znie ci sa nebude rychlejsie upchavat fap filter kedze uz donho nestrieka mocovinu?Dik Citovat
ChouLu Odesláno 12. listopad 2022 Odesláno 12. listopad 2022 @maro407 pleteš hrušky s jabkama adblue s DPF nemá vůbec nic společného na vypalování DPF tam máš Eolys. Na STK je to zatím ok, od příštího roku by se ale mělo začít řešit měření částic NOx a to pak neprojdeš Ajap ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.