Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím lidi, koupil jsem si aktivní subwoofer sencor SCS WA1203 kamarád mi to zapojil a hrálo to v poho tak jsem jel domů a po cestě jsem to pořádně vohulil a rádio se vyplo a začla mi svítit červeně baterka na palubovce, když vypnu basák tlačítkem tak světýlko zhasne a rádio se zapne. Nevíte někde co by se stím mohlo stát? Moje baterka https://www.zbozi.cz/vyrobek/autobaterie-akuma-komfort-plus-80ah-12v-8009601208879/?gclid=CND8obHoh9ICFYEV0wodYaEItw#utm_source=adwords&utm_medium=cpc&utm_content=KAT_Autobaterie&utm_campaign=DSA_TEST_5&sidVis=1%23utm_source=adwords&utm_medium=cpc&utm_content=KAT_Autobaterie&utm_campaign=DSA_TEST_5

Auto: Peugeot 206 1.6 16V 80kW 2001

Odesláno

Pokud SW zapojil někde na napájení rádia, tak se není co divit že vypadává. SW se musí zapojit přímo na baterku, samozřejmě přes patřičné jištění přímo u baterky.

Odesláno

Jaké jištění myslíš ? Strejda mechanik mi říkal ať skusím připojit kapacitátor, není tu někdo z Olomouce nebo okolí kdo by mi mohl nachvilku půjčit kapacitátor jenom na vyzkoušení ?

Odesláno

Tak ještě jednou a pořádně aby jsi tomu rozuměl.

Napájení pro subwoofer musíš mít z baterky.

Spínací/ ovládací impulz +12V pro zapnutí a vypnutí sub. společně s rádiem máš napojený z rádia. 

RCA výstupy napojíš taky z rádia pokud je má. Pokud nemá pouziješ převodník high/low

Odesláno

Moc se v tom nevyznám tak pridavam foto snad to k něčemu bude. Nejsem si jistý ale ten drát z 12V který vede ze subwooferu je zapojeny do rádia ten modrý kabel který je oblebeny izolepou.

IMG_0720.JPG

IMG_0723.JPG

IMG_0724.JPG

IMG_0725.JPG

IMG_0726.JPG

Odesláno

Dobře odpojím to, mohl bych si to zapojit i sám na tu baterku mám v manuálu schéma akorát nevím kam a kterou pojistku mám dát.

Odesláno

nejdriv si sezen trochu kvalitnejsi kabely - silnejsi
cca 0,5 metru cerneho
cca 6m cerveneho
a treba 4m pouzijes ten pruhlednej co tam ted mas

minus napoj kamkoliv vzadu v kufu kde je sroub ukostreni (zelenozlute kabely)
plus natahni dopredu pres pricku do motoru - v pojistkach (ta vec za baterii) by mel byt pripojovaci sroubek M6 na ten se napoj a vhodne pouzit neco takoveho (pojistkove pouzdro + pojistka)

pojistkove-pouzdro-sinus-live-sh-100_394

a ten soucasny pruhledny kabel zapoj na radio a na woofru na pozici REM

Odesláno

Kde se dají sehnat? V nějakém tuning shopu nebo tak? I ta pojistka dnes jsem lítal po electro worldu a tak a nikde to nemají.

Odesláno (upraveno)

Zapojenej rem kabel na pevnou 12ku... Fuh... to v nízkejch otáčkách muselo dělat solidní bordel...

EDIT: nehledě na to, že gain na max při nějakejch podle polohy potenciometru cca 200hz? To ten poslech byl docela nic moc...
EDIT 2: A pokud ten woofer má fakt 300W RMS, tak tam má zhruba nějakou 20ku pojistku? Tak ten kabel je fakt dost slabej... Nehledě na to, že pojistky na rádiu maj v 99% 10ky a pojistka v autě pro rádio, jako takový bude mít maximálně 15ku, to se dole divím, že to celý nezahořelo :D

Upraveno uživatelem jiriczek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...