Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci poradíte kde všude je uchycena nádržka na ostřikovače?Prasknul mi plast na ostřikovače xenonu pod Blaníkem a musím ho vyměnit,bez sundání nádržky se tam nedostanu. Má to jen jeden ostřikovače na skla a jeden na xenony nebo každé světlo zvlášť?Za foto bych byl rád díky moc Zdeněk

Odesláno

Tak nadržku sundas po odstraneni plastoveho nadkoli ale teda nechces si to po sobe jeste jednou precist a upravit to do chapajici podoby? asi jako chapu ze to prasklo pod blatnikem a ne pod Blanikem ale zaboha nechapu co ti vlastne prasklo.

Odesláno

Pokud je prasklý plast na "čerpadle" ostřikovače xenonů, tak sundat plastový podběh, povolit tuším dvě matky, co drží nádobku, odpojit konektor čerpadla a to vytáhnou ven. Je tam málo místa, ale jde to. Většinou je prasklý plastový kroužek kolem čerpadla. Ale to všechno asi víš a máš strach trošku víc zabrat.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ja by som chcel obnovit túto tému. Ja mám problém kedy ak stoji auto dole kopcom alebo v akom koľvek náklone z kopca či už doprava alebo doľava, tak cez ostrekovače svetiel mi tečie (uniká) kvapalina. Pritom ostrekovače svetiel nepoužívam. Vie niekto poradiť čo za "škriatok" môže mať za následok toto? Ako je možné že sa voda dostane samospádom cez motorček? Prípadne ako by to šlo riešiť?! Uvažoval som nad spätným ventilom na obe hadičky ostrekovačov svetiel, otázne ale je ako by fungovali ďalej. Ďakujem za každú radu....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...