Petr X Odesláno 7. leden 2006 Odesláno 7. leden 2006 Nazdarek lidicky, chtel bych se zeptat, jaky mate NAZOR nebo zkusenosti se ctyrkontaktnima svickama. Popripade jaky pouzivate a jestli pouzivate nejake specialni pro LPG. Ja mam ctyrkontaktni a po vymene asi pred 8tis. Km mi pripadalo, ze se to auto lip sbira ... nevim. Za chvili budu opet menit a premyslim, ktere koupit. Citovat
Maty Odesláno 7. leden 2006 Odesláno 7. leden 2006 Původně zaslal: Petr X Nazdarek lidicky, chtel bych se zeptat, jaky mate NAZOR nebo zkusenosti se ctyrkontaktnima svickama. Popripade jaky pouzivate a jestli pouzivate nejake specialni pro LPG. Ja mam ctyrkontaktni a po vymene asi pred 8tis. Km mi pripadalo, ze se to auto lip sbira ... nevim. Za chvili budu opet menit a premyslim, ktere koupit. já měl mazdu 626 na LPG a jezdil sem na normální svíčky Champion ale muslel sem je častejc měnit. Tam kde mi montovali LPG mi doporucil plynový svíčky BRISK ale s nima sem moc spokojenej nebyl. Pak sem tam dal přímo Mazdou doporučovaný NGK a bylo to v pohodě. Každý auto chce něco jinýho. Kámoš si ve fáčku zase chválí plynový Brisky mrkni se na: je to 4 odstavec od shora, píšou tam jen o Championkách v autě na LPG http://www.autostangl.cz/cs/assembly_advice.jsp?page=20 Citovat
Pinďa Odesláno 7. leden 2006 Odesláno 7. leden 2006 Jezdím na svíčky Bosch FR 7 D+ , jedna za 44 Kč a měním je po 10.000,- km. Svíčky na LPG mají mít postříbřené kontakty. A to nejdůležitější co tam máš za sestavu na plyn. Mám P406 1.8 16V s digitálním vstřikováním plynu (Holandské) AG-LPG. Citovat
Péťa Odesláno 7. leden 2006 Odesláno 7. leden 2006 Tak, tak. Stačí obyčejné a raději častěji měnit. Klidně i dřív, než po 10k Citovat
Ferry Odesláno 8. leden 2006 Odesláno 8. leden 2006 Původně zaslal: Peta Tak, tak. Stačí obyčejné a raději častěji měnit. Klidně i dřív, než po 10k menit svicky po 10 000km ? , chlapi to je jednou za pul roku , v servisnim rozpisu je vymena po 60 000 km ,co blbnete ? jinak doporuceny svicky jsou Champion RC10YCC s mezerou 0.9mm ( v anglicke literature ) ale me v peugeotu namontovali taky Bosch, presne oznaceni nemam po ruce, ale uz jsem ho tu na strankach nekolikrat psal [upravil dne 8/1/06 Ferry] Citovat
Pinďa Odesláno 8. leden 2006 Odesláno 8. leden 2006 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Peta Tak, tak. Stačí obyčejné a raději častěji měnit. Klidně i dřív, než po 10k menit svicky po 10 000km ? , chlapi to je jednou za pul roku , v servisnim rozpisu je vymena po 60 000 km ,co blbnete ? jinak doporuceny svicky jsou Champion RC10YCC s mezerou 0.9mm ( v anglicke literature ) ale me v peugeotu namontovali taky Bosch, presne oznaceni nemam po ruce, ale uz jsem ho tu na strankach nekolikrat psal [upravil dne 8/1/06 Ferry] Jezdím na svíčky Bosch FR 7 D+ ( Ještě ale musím upozornit, že kontakty se nastavují na 0,6 až 0,7 mm ) , jedna za 44 Kč a měním je po 10.000,- km. Toto je ale důležité: Svíčky na LPG mají mít postříbřené kontakty. To jsou informace co jsem dostal od firmy, která mi dělá servis a revize LPG. [upravil dne 11/1/06 Pinďa] Citovat
Ferry Odesláno 8. leden 2006 Odesláno 8. leden 2006 Původně zaslal: komisar já LPG nemám ale v sedanu jsem měl BOSCH SUPER R 5 385 FR 8 LDC to bylo napsano na svíčce pak jsem koupil nove pod označením PEUGEOT 5960.15.481 made in Germany jojo , ty samy jsem tam mel taky a asi ty samy mi tam zase dali, nechal jsem je menit primo v peugeotu nekdy pred rokem, nebo dvema ? nevim musel bych se podivat do sesitu, rozhodne je nehodlam menit po 10 000km Citovat
Petr X Odesláno 9. leden 2006 Autor Odesláno 9. leden 2006 Ja menim svicky taky vzdycky po 10.000Km. Takze taky kazdy pul rok. Ty postribreny Brisky me taky moc nenatchly - uz tenkrat ve facku. Tak nevim. Asi se budu rozhodovat mezi tema Bosch a Champion. Champion uz jsem tam mel a ted naposledy jsem tam dal Brisk se 4ma kontaktama a zdalo se mi, ze se to lip sbira z nizkejch otacek. Proto mam dilema, co tam ted dat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.