Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám poškodený prepoj na počítadle kilometrov takže nič neukazuje, až keď zatlačím prstom ten kábel na plošáku tak sa objaví pár čiarok.otázka dá sa to nejak opraviť prípadne vymeniť ? Je to P206 2,0 HDI rok 2000 bez muxu. Diky

Odesláno

To asi myslíš konektor. Ak áno tak použi sprej na kontakty. Najprv odpoj baterku potom rozpoj konektor a nastriekaj to aj na samčeka aj na samičku potom čistou handrou utri zvyšok pár krát spoj a rozpoj za sebou ak vieš tak napruž jednotlive piny ak sa nedá nechaj  vyschnúť ten sprej samozrejme spoj konektor a pripoj baterku. 

Odesláno

To sa spájkuje takým nadstavcom na spájkovačku namiesto cínu sa pužije gumený pásik http://www.lelong.com.my/tni-u-t-shape-ribbon-cable-repair-soldering-tip-60w-vmart126-I2320430B-2007-01-Sale-I.htm najskôr sa odspájskoval ten vodivý pás ale mohol sa aj prelomiť. Ja som takú poruchu konkrétne u tohto displaya nikdy nevidel takže ani presne neviem ako to tam je naskladané po rozobratí budeš prene vedieť na čom si a čo sa stalo. Ale ten prepoj displaya na DPS je určite riešený tím pásom s vodivými cestami.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...