Líby Odesláno 2. leden 2017 Odesláno 2. leden 2017 zdravim,muzete mi nekdo poradit cim muze byt ze nejdou predni mlhovky?zarovky jsou ok a vypinac funguje jen proste nesviti,proud jsem tam nepromeroval-je zima :-) pak mi hned po startu sviti ESP na diagnostice hlasi snimac natoceni volantu,co me teda ceka? cetl jsem zde na foru ale nenasel jsem kde se nachazi ten snimac a jak je obtizne vymenit dekuji za nejake rady Citovat
HonzaZ Odesláno 2. leden 2017 Odesláno 2. leden 2017 Ahoj, co se týká mlhovek, může být více příčin. Zkontrolovat žárovky, pojistky apod. Problém může být také v BSM (pojistková skříňka v motorovém prostoru), jsou v ní relátka na spínání světel atd. Snímač úhlu natočení volantu je součástí COMu (blok páček pod volantem). Při jeho závadě se mění celý COM. Pro sedan stojí cca 9 tisíc a pro SW cca 14 tisíc. Citovat
jarokare Odesláno 2. leden 2017 Odesláno 2. leden 2017 Může být chyba ve snímači úhlu natočení volantu nebo jenom špatná geometrie , při rovné jízdě máš rovně i volant ? Citovat
Líby Odesláno 2. leden 2017 Autor Odesláno 2. leden 2017 na pojistky jeste kouknu.ale kontrolka na budikach funguje,jinak zrovna to je SW takze jste me nepotesili... Citovat
HonzaZ Odesláno 2. leden 2017 Odesláno 2. leden 2017 Jde o přední nebo zadní mlhovky? Ohledně snímače natočení volantu to chce origo diagnostiku a zjistit zda snímač funguje, dále zkusit ho zkalibrovat. Potom se uvidí co dále. Citovat
Líby Odesláno 2. leden 2017 Autor Odesláno 2. leden 2017 jinak volant je rovne nikam to netahne Citovat
Líby Odesláno 2. leden 2017 Autor Odesláno 2. leden 2017 predni mlhovky,zadni jdou normalne.diagnostika je origo Delphi ne ty ciny.a kalibrovat uz to prave nejde,i to tam pise Citovat
HonzaZ Odesláno 2. leden 2017 Odesláno 2. leden 2017 Tak ještě zjistit stav konektoru kabeláže mlhovek který spojuje karosérii s předním nárazníkem. Pokud si vzpomínám, tak je na levé straně pod plastovým podběhem vpředu. Dále může být problém v samotné kabeláži a také v kostře. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.