Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim,muzete mi nekdo poradit cim muze byt ze nejdou predni mlhovky?zarovky jsou ok a vypinac funguje jen proste nesviti,proud jsem tam nepromeroval-je zima :-) pak mi hned po startu sviti ESP na diagnostice hlasi snimac natoceni volantu,co me teda ceka? cetl jsem zde na foru ale nenasel jsem kde se nachazi ten snimac a jak je obtizne vymenit

dekuji za nejake rady

Odesláno

Ahoj, co se týká mlhovek, může být více příčin. Zkontrolovat žárovky, pojistky apod. Problém může být také v BSM (pojistková skříňka v motorovém prostoru), jsou v ní relátka na spínání světel atd. Snímač úhlu natočení volantu je součástí COMu (blok páček pod volantem). Při jeho závadě se mění celý COM. Pro sedan stojí cca 9 tisíc a pro SW cca 14 tisíc.

Odesláno

Jde o přední nebo zadní mlhovky? Ohledně snímače natočení volantu to chce origo diagnostiku a zjistit zda snímač funguje, dále zkusit ho zkalibrovat. Potom se uvidí co dále.

Odesláno

Tak ještě zjistit stav konektoru kabeláže mlhovek který spojuje karosérii s předním nárazníkem. Pokud si vzpomínám, tak je na levé straně pod plastovým podběhem vpředu. Dále může být problém v samotné kabeláži a také v kostře.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...