Marcel505 Odesláno 6. leden 2006 Odesláno 6. leden 2006 Měl bych takový dotaz. U mé červené 505ky se vyskytl takový problém. Při vyšší rychlosti (80 a výš) se jakoby trhá řízení. Já třeba zatáčím - nic - nic a najednou to škubne v tom směru, kam zatáčím. V menších rychlostech jsem to až tak nepocítil. Je mi jasné, že s 505kama zkušenosti nemáte, ale prosím vás, co by to mohlo být. Lépe řečeno, zda se přikláníte k možnosti kulových čepů (což by bylo lepší) nebo k nějaké poruše posilovače řízení... Čekám jen váš názor, protože věřím, že se s tím už někdo setkal ale u jiného vozu. Díky moc. Citovat
zoby Odesláno 6. leden 2006 Odesláno 6. leden 2006 setkal jsem se s tím u citroena BX a bylo to servo. dá se to popsat i takto? zatáčíš a tudíž určitou silou točíš volantem, v jistém momentu jakoby servo začalo pomáhat větší silou, tudíš ty musíš točit volantem menší silou, ale protože je to skokově, tak nestihneš zmenšit sílu a tím volantem cukneš. snad jsem to popsal trochu srozumitelně Citovat
vix Odesláno 6. leden 2006 Odesláno 6. leden 2006 Já teda nemám posilovač - ale u toho mýho werglu tohle dělá asi horní uložení tlumičů.... Citovat
Marcel505 Odesláno 6. leden 2006 Autor Odesláno 6. leden 2006 Původně zaslal: zoby setkal jsem se s tím u citroena BX a bylo to servo. dá se to popsat i takto? zatáčíš a tudíž určitou silou točíš volantem, v jistém momentu jakoby servo začalo pomáhat větší silou, tudíš ty musíš točit volantem menší silou, ale protože je to skokově, tak nestihneš zmenšit sílu a tím volantem cukneš. snad jsem to popsal trochu srozumitelně Teda, jestli je to servo, tak to mám fakt radost. Jasně, zatáčím, točím volantem, pak jak píšeš, servo začne brát ale z prudka. Jakoby \"najednou\". Většinou jsem volantem necuknul, nebylo to tak hrozné. Ale vyděsil jsem se při představě, že jsem mohl ve 140ti letět do svodidel. Snad tak nedopadnu. Divné je, že u menších rychlostí mi to tak nepřipadlo. No a jak pak BX dopadl? Opravilo se to nebo jak se postupovalo? Citovat
Marcel505 Odesláno 16. únor 2006 Autor Odesláno 16. únor 2006 Zoby: A to stačí vyměnit tu pumpu? Nemůže to bejt v tom pístu co je u převodky? A nevíš, jak je to pak s kapalinou? Ovzdušní se to samo nebo je tam někde nějaký ovzdušňovací šroubek? Já totiž předpokládám, že tohle je skoro stejný u toho BX... Citovat
voštík Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 myslim, ze to bude spis v tom samotnym posilovaci.. ted nevim presne jak se to jmenuje, ale je to ta vec, do ktere vedou hadice od pumpy a prochazi tim tyc od volantu. Neni to zas tak hrozna oprava, ale mista tam asi taky bude malo. Jinak odvzusneni je trivka, nalejes ATF a pak jen parkrat pri pustenym motoru zatocis nadoraz doleva - doprava a tot vsjo... Mozna je to ale u 500 páté vsecko uplne jinak nez u 205/405... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.