Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, chystám se přejít na 207 SW v dieslu a tak bych se tu chtěla poptat, jaká je výdrž motoru. S jakým nejvyšším počtem km byste koupili vy?

Předem díky za rady [emoji846]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Starší auto se kupuje dle stavu, nikoliv dle ukazatele kilometrů. Nebál bych se hodnot přes 200 000 km. Já kupoval diesel s 233 000 km a nyní má 395 000 km. ;) 

Odesláno

a co to má být?  1.4HDi nebo 1.6HDi? taky záleží kolik s tím chceš najet ještě Ty...:myslim osobně bych bral tu 1.4 s max.100 tisíci KM a tu 1.6 s max. 200 tisíci, resp., tu 1.4 bych nebral vůbec, protože je pro mě slabá , asi nejdůležitější je, jak se k autu (motoru) choval bývalý majitel...

Odesláno

Radeji bych 1.6 HDi. Momentalne mam malou 207 1.4 benzin. A co koukam na inzeraty tak 1.4HDi neni skoro nikde. Rada bych aby vydrzelo co nejdele [emoji846] Momentalne najedu zhruba do 7000km za rok.

Odesláno
V 25. 12. 2016 at 18:19, MilanF1 napsal:

Starší auto se kupuje dle stavu, nikoliv dle ukazatele kilometrů. Nebál bych se hodnot přes 200 000 km. Já kupoval diesel s 233 000 km a nyní má 395 000 km. ;) 

Jo,ale ty mas auto bez fapu,dvou hmoty a podobných pikacovin,dnes když jsou auta levná se suli vsechno tak po 200000km je auto zralý na výměnu všeho kolem motoru fap,spojka,altik,startér...

Odesláno

pokud jsi spokojena s 1.4 benz. a najedeš 7000 ročně, pouvažuj, zda nejít do stejného motoru i v SW, jak píše kolega--čím víc bude mít auto najeto, tím více servisu (peněz :)) bude vyžadovat...,to platí ale u všech motorů, i když u mladších dieselů asi víc

mám takovou zkušenost, že je lepší koupit mladší auto s menším nájezdem (relativ. drahé), než starší auto s velkým nájezdem (levnější) a rozdíl ceny investovat do oprav auta :myslim

Odesláno

Diesel bych rada kvuli spotrebe. Abych mohla absolvovat delsi cesty, nyni se mi to moc nevyplati kvuli vyssi spotrebe [emoji53]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...