enikybeniky Odesláno 12. prosinec 2016 Odesláno 12. prosinec 2016 Zeptám se jako úplný laik v této oblasti. Zkoušel to někdo? Vyměnit klasické žárovky v couvačkách za ledky? Chtěl bych to kvůli vyšší svítivosti... Případně prosím o odkaz na správné ledky s paticí. Děkuji. Citovat
RichVa Odesláno 12. prosinec 2016 Odesláno 12. prosinec 2016 V sekci 308 to člen 306xn řešil lištou nad SPZ Citovat
enikybeniky Odesláno 13. prosinec 2016 Autor Odesláno 13. prosinec 2016 Já to nechci řešit nějakým bastlem, ale jestli to jde jednoduše, vyndat žárovku, nasadit ledku? Citovat
Charlie 1 Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 Jde ale bude to svítit na pikacu protože 406 ma kouřové kryty světel a v tom je problém.... Citovat
enikybeniky Odesláno 13. prosinec 2016 Autor Odesláno 13. prosinec 2016 Aha, díky, tak to nic. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 13. prosinec 2016 Odesláno 13. prosinec 2016 (upraveno) Pokud jde o to aby jsi lépe viděl při couvání tak to nemá smysl jak je psáno výše a o úsporu energie snad taky nemá smysl se tímto pokoušet takže pokud by to bylo jen na efekt tak dejme tomu. Pro lepší osvětlení prostoru za vozem jsem řešení viděl u kolegy na koncernovém voze. Bydlí na polosamotě a do garáže couvá od ulice jakoby za roh kam se nedostane světlo od lamp a protože nemovitost kde bydlí je tchána a ten je kategoricky proti jakékoliv úpravě ( chtěl přidělat LED reflektory k osvětlení dvora) tak to vymyslel tak že na spodní hranu zadního nárazníku přimontoval " reflektor " denního svícení malinko ho vytočil k pravé (spolujezdcovo) straně a říká že to je vcelku dobré řešení osvítí mu to prostor za pravím rohem aby viděl v zrcátku a levou (řidičovo) stranu dokáže ohlídat od originálního couvacího světla. Viděl jsem na podobném principu i profi řešení u 4x4 tuším že to byl nějaký Nisan Navarra a ten měl pod zadním nárazníkem výkonné LED lampy a ještě měl podobné lampy zhruba v prostředku vozu pod autem tak aby každá lampa svítila šikmo dozadu ke kolu ale to je řešení pro extrémní použití a řádově v ceně tisíců korun. P.S. chytré rady jako tak ať zajíždí autem popředu jsou na nic. V autoškole, na vojně, a i život mě naučil že auto pokud se " odkládá " tak se musí zaparkovat tak aby s ním byl člověk schopen v případě jakéhokoliv problému okamžitě manipulovat. Což zaparkování po "čumáku " není v žádném případě. Poučka z autoškoly zněla : Vždycky máš víc času na zaparkování než na bleskový start , při kterém je i vycouvání z řady zdržení v řádu sekund u některých jedinců i minut. A toho se držím a nesčetněkrát už se mi to vyplatilo. Upraveno 13. prosinec 2016 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.