dagustino Odesláno 11. prosinec 2016 Odesláno 11. prosinec 2016 Zdravim, mám na vás dotaz, určitě se to tu už v minulosti řešilo. Sice nepocituji problémy spojené s lambdou, ale už má sice jen najeto 170 tis. a 22 let za sebou. Co si myslíte pocítím zlepšení když lambdu vyměním, nebo jen jaký je váš názor na preventivní výměnu. Či zkušenosti s výměnou. Citovat
krtek 2 Odesláno 11. prosinec 2016 Odesláno 11. prosinec 2016 pokial to jazdi a nezere to nechaj tak Citovat
ChouLu Odesláno 11. prosinec 2016 Odesláno 11. prosinec 2016 Mě po výměně klesla spotřeba o litr.. takže já bych doporučil Citovat
dýzl Odesláno 11. prosinec 2016 Odesláno 11. prosinec 2016 Mně po výměně nejprve klesla cca o litr po prvních dvou tankováních ale poté se srovnalas předchozí spotřebou. Citovat
dagustino Odesláno 16. prosinec 2016 Autor Odesláno 16. prosinec 2016 (upraveno) Všem díky za odpověď. Odhodlal jsem se k výměně zabralo to asi 15 minut .. Zatím jsem ujel zhruba jen 10km takže jsem neměl čas moc zkoumat co všechno to ovlivnilo, zdá se mi klidnější volnoběh a se spotřebou uvidím později.. Jinak lambda byla uplně bílá (bohatá směs), tudíž je asi KO. Upraveno 16. prosinec 2016 uživatelem dagustino Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.