Mirastr Odesláno 2. prosinec 2016 Autor Odesláno 2. prosinec 2016 Tak jsem dnes vyměnil ten filtrbox (1033,- vč. palivového filtru) a ????? Jedo to ! Jen než přidám pak to zdechne zas !!! Citovat
Mirastr Odesláno 2. prosinec 2016 Autor Odesláno 2. prosinec 2016 (upraveno) Jo a diag. říkala cosi o špatném tlaku primárního okruhu Upraveno 2. prosinec 2016 uživatelem Mirastr Citovat
krtek 2 Odesláno 3. prosinec 2016 Odesláno 3. prosinec 2016 (upraveno) a tlak sa pozeral/? na dia? proste nemas tlak ,vt cerpadlo ,drv, vstreky daco z toho ked si rozoberal vstrek tak premyslaj ci si ho zlozil dobre pripadne kukni na dia korekcie vstrekovacov alebo prepadovy test vstrekovacov Upraveno 3. prosinec 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Mirastr Odesláno 3. prosinec 2016 Autor Odesláno 3. prosinec 2016 Tlak jsem nepozeral. Měl jsem jen půjčenou ELM327(tak nějak) a neukazovala aktuální data jen záznam chyb. Složil jsem dobře. Přepady jsem měřil a cca 10 min 0,5dcl +- 0,05dcl. Včera jsem koukal co stojí PP2000 a radši zajedu do peugeota. Dám vědět. Citovat
Mirastr Odesláno 8. prosinec 2016 Autor Odesláno 8. prosinec 2016 tak jsem objednal PP2000. než přišla diag. přišly elementy VT čerpadla tak jsem vyměnil v čerpadlo co dal do auta a stále chcípu akorát častěji i při menším přidání. Prakticky se s tím nedalo ujet tři km. Přišla pp2000 Asi po hodině nastavování lze připojit. Neví co je to za auto neví jakej mám motor vše se musí ručo?????? s ELM327 (za 200,-) jsem vyděl víc během tří minut. Po projetí mi to zdechlo a už to nejde nastartovat pc se nechce připojit nekomunikuje s ŘJ. Nastartovat vůbec nejde a PP2000 je mi k hovnu. Poradí někdo s PP2000 ???? Citovat
krtek 2 Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 (upraveno) tam musis zadat DAM kod urcite to od teba pytalo aby ta to pustilo dnu a ano tam zadas rucne test jednotlivych pocitacov(celkovy test nedavaj ) - dizel - RHZ- a pusti ta to do rj motora a tam pojdes na merane parametre a mas live data od motora u diaboxu je vsetko automatika ale to je uz na novsie rocniky napis vin kod a ja ti DAM cislo napisem k tvojmu autu alebo ho najdes na prednom stlpiku ked otvoris predne dvere ak tam stitok este mas (taka nalepka) pokial mas diabox tak musis na zaciatku spravne zadat typ vozidla 1krok 406 potom 406R (restyl novy model) ked zadas zle nic ti nenacita alebo nafot obrazky z pp 2000 v ktorom kroku mas problem Upraveno 8. prosinec 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
krtek 2 Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 (upraveno) mam podozrenie (je to len tip) ze jak si to viackrat rozoberal (spustil si naftu v railu a potom opet naplnil) tak sa mohol uvolnit nejaky bordel na vysokotlaku a teraz ti to mohlo zababrat snimac tlaku nafty co je namontovany na spode railu skus ho vybrat a opticky skontrolovat ci neni ucpany bordelom Upraveno 8. prosinec 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Mirastr Odesláno 8. prosinec 2016 Autor Odesláno 8. prosinec 2016 snímač tlaku je můj typ taky...... Ale bez Damu se nějak nedostanu na RHY resp nikam..... na netu jsem nasel 8876 jsem zvedav co mi reknes ty. rv.VF38BRHYF81298406 JINAK DÍKY ZA SNAHU Citovat
Mirastr Odesláno 8. prosinec 2016 Autor Odesláno 8. prosinec 2016 SNÍMAČE TLAKU BÝVAJI SEGMENTOVE A TOMU BY MOHLA NEJAKA TA NECISTOTA VADIT, ALE MYSLEL JSEM ZE S DIAG. UVIDIM HODNOTY TLAKU RESP CO TOMU VADI A ZATIM PRD......... Citovat
Mirastr Odesláno 8. prosinec 2016 Autor Odesláno 8. prosinec 2016 nECHÁPU, ŽE JEDNOU JSEM SE DOSTAL NA AKTUAL. HODNOTY aUTO NEJELO, TAKŽE NIC). A PAK UZ NE!!! aNI NASTARTOVANÝ ANI V KLIDU. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 Nechápu jak někdo mužepsát se zapnutým "Caps Lock" a nevšimnout si toho! To si to po sobě nemužeš přečíst než to odešleš?? Navíc, máš několikrát dva, tři příspěvky po sobě, to nemužeš prostě dopsat do toho prvního? přečti si prosím nejdříve pravidla. Děkuji Citovat
krtek 2 Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 (upraveno) Dam cislo pre tvoje auto 8879 pokial mas cinsku dia a ma svoje muchy ze nie vzdy sa spoji s rj motora ale viem jak na nu uz napis v ktorom kroku spojenia mas problem pokial neni problem v samotnom aute inak ked nemozes natocit tlak mozes sledovat aj pri startovani (uvidis tlak aky tam je) motor nemusi naskocit ak bude pod 300 barov tak ani nenaskoci raspektive naskocit moze ale neudrzi to a zdechne Upraveno 8. prosinec 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Mirastr Odesláno 8. prosinec 2016 Autor Odesláno 8. prosinec 2016 OK 8879 díky. Nechápu, že někomu vadí Caps Lock....??? Mění to význam?? Polepším se........ Citovat
krtek 2 Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 (upraveno) co ti hlasi ze nekomunikuje? klucik maj vypnuty az do chvile ked ta PP 2000 nevyzve takze naskoci ti tabulka skontrolovat pripojenie a otocit klucik ,tak ho otoc(nic nepotvrdzuj pusti ta samo dalej potom ta vyzve druhykrat ked uz budes liezt priamo do rj motora aby si skontroloval pripojenie a pyta sa ta ci mas zap klucik tak klucik vypni a hned zapni nasledne potvrd OK vpravo dole na obrazovke a malo by ta pustit vyskusaj to takto na celkovy test nechod (zdlhava zalezitost) chod cez jednotlivy test pocitacov a cez to priamo do rj motora a hlavne nelez do Programovani ak si nechces narobit problemy ako jeden clen pred par dnami bloklo sa mu to uplne a teraz nik nevie co s tym auto na odpis Upraveno 8. prosinec 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Mirastr Odesláno 8. prosinec 2016 Autor Odesláno 8. prosinec 2016 Tady bude asi chybka. Když jdu přímo do ŘJ nenabídne mi to RHY..... Citovat
krtek 2 Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 (upraveno) a co ti ponukne? skus zadat spravny dam mne to ponuka vsetky RHY,RHS,RHZ ked urobis chybu na zaciatku prejavi sa to neskor Upraveno 8. prosinec 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
krtek 2 Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 (upraveno) a do bsi alebo budikov, abs atd ta pusti? Upraveno 8. prosinec 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Mirastr Odesláno 8. prosinec 2016 Autor Odesláno 8. prosinec 2016 Mně pouze DHX,P8C,RHZ a DAM mám 8879 Citovat
krtek 2 Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 mas diabox? alebo samotny PP 2000? Citovat
krtek 2 Odesláno 8. prosinec 2016 Odesláno 8. prosinec 2016 (upraveno) zadavas na zaciatku 406R(restyl)? lebo to ti vyhadzuje motory akoby stary model 406 zadavas novy model 406R ? a nie 406 vyhadzuje ti to 1.9 td 2.1 td a 2.0hdi stare modely 406 podla mna zle na zaciatku zadavas typ auta Upraveno 8. prosinec 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.