Filouzzz Odesláno 21. listopad 2016 Odesláno 21. listopad 2016 Ahoj, pořídíl jsem první auto 307 sw 2.0 HDI r.k. 2006. Pořeboval bych doplnit chladící kapalinu, ale nevím jakou nemrznoucí směs koupit. V manuálnu jsem to nenašel. Můžete mi prosím poradit popřípadě, kde hledat? Předem dík za odpověď. Citovat
Agrafik Odesláno 21. listopad 2016 Odesláno 21. listopad 2016 Pokud nevíš co tam je, tak nejlépe změřit mrazuvzdornost chladící kapaliny a případně dolít vodou (pokud ji nechybí moc) a zkontrolovat znovu. Nejjistější je kapalinu vyměnit, zvláště pokud nevíš, kdy ji někdo měnil. Citovat
Guest Sale Odesláno 21. listopad 2016 Odesláno 21. listopad 2016 Originální náplň je glacelf auto supra od Total 8,3 l barva růžová. Citovat
Filouzzz Odesláno 21. listopad 2016 Autor Odesláno 21. listopad 2016 Nyní je tam nějaká bezbarvá nemrzka, možná lehce do šeda. Trochu jsem ji odebral a dal do mrazáku a v pohodě, ale raději pořeším výměnu ať vím co tam je. Díky Citovat
P607Olda Odesláno 22. listopad 2016 Odesláno 22. listopad 2016 Stejně budeš muset najít "dvorního opraváře". Takže se poptej, pohledej důvěryhodného, on to změří a doleje tu správnou. Jiná otázka je, proč chybí. Nemáš mokrý koberec u řidiče? Typická vada 307-ček, buďto ty gumičky, nebo celý radiátor (snad 1800?). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.