Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nefunkční dálkové odemykání - Peugeot 307

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mám dotaz, máme doma Peugeota 307 hatchback, 2.0 HDI 66kw. Nefunguje u něj dálka. V klíčku jsem baterku vyměnil, ři vložení klíčku do zámku centrál funguje, ale dálka ne. Zkoušel jsem podle zdejšího manuálu párování přes zapalování a to nepomohlo. Co bych měl udělat pro zprovoznení dál? Řeší se to nějak přes diagnostiku nebo podobně?

Díky za radu :-)

Odesláno (upraveno)

Dost se to liší podle ročníků, jistou odpověď nedám. Budeš asi potřebovat KEYCODE - 4 znaky - máš kartičku (nebo 500 Kč za zjištění)? Zadá se do diagnostiky a pak se naučí kód. Obrať se na člena HonzaZ.

Upraveno uživatelem P607Olda
  • MJSytic changed the title to Nefunkční dálkové odemykání - Peugeot 307
Odesláno

Omlouvám se za špatný název tématu, chtěl jsem to upravit. A pokud spárování nejde? Co může být za problém? Kde se v autě nachází nějaká jednotka nebo přijimač k DO?

Odesláno

vyskusat ci klucik vysiela...niekto kto ma osciloskpo a prudovu sondu.....ukaze mu kodovanie....

potom sparovat....ak nevysiela , sam mozes riesit len baterku a kontakty ....

Odesláno

Nevím co to bylo za diagnostiku, zjistím. Nejsem z prahy, ale od Hradce Králové, nicméně bych to kdyžtak řešil pokud nepomůže poladění jak je napsáno výše.

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Cau borci, akorát mi zdechnul klíček na 307 z 2001, mužů poprosit link na manuál párování přes zapalování jak píše fan1s v prvním příspěvku? Hledám a nedaří se mi najít.  

Dik 

Odesláno

Nevim no, ja mel stejny problem, kdyz jsem auto kupoval a zkousel jsem a zkousel, nakonec jsem vzal klic, do zamku, auto jsem klicem (ne DO) zamknul na zamku ridice a pri tom jsem drzel po vymene baterky v DO na dalkaci zamykani a zaclo to fungovat ale 100 aut, 100 zpusobu. Btw. mam steny rv a obsah akorat ja mam benzin 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...