Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj

Koupil jsem nový přední světlo ale nastal problém že vynechává blinkr je tam špatný kontakt ale už nevím jak bych tu objímku zatáhl....nasadím otočím funguje po chvíli je po cestě zase mrtvej dotknu se prstem krytky a a bliká pustím přestane nebo zůstane na starým světle už to dělá taky po mém zásahu :D takže tu kritku s objímkou musím nasazovat asi blbě ovšem nepřijde mě na tom nic složitýho jedinej způsob je jí otočit doprava i když pravda že u nového světla jde dost ztuha nasadit i sundat když tam dám tu starou tak jde nasadit lépe i zatáhnout ale stejně to nefunguje. 

Odesláno

a mas dobre ziarovky?

Neviem v ktorom som mal "hlavicky" na osadenie nie oproti sebe, ale mierne posunute, co ja viem oproti 180 st, a druhe 160 st.

Pripadne zla objimka. alebo prihnut drotiky, alebo ak sa da zaletovat.

Odesláno (upraveno)

Žárovky dobré,je to docela primitivní montáž a demontáž ale někde něco asi dělám špatně ale podle i návodu to je správně mám doma 3 krytky s objímkou a všechny dělají to samé na dvou světlech 3 dny to bylo v pohodě pak to začalo dělat tohle zkusil jsem potom i starý světlo a dělá to taky :/ přestalo to blikat dotknul jsem se jen prstem a blikalo ale bylo to zatažené a drželo stačí projet zatáčku a jede nebo přestane fungovat.

2:17 čas žádná věda ale prostě mě to nefunguje.

Upraveno uživatelem Nick406
Odesláno

Nebo je možný aby byla chyba někde třeba v drátech ? nebo jiná možnost jako v tom krytu a objímce ? ale všechno ostatní funguje bez problému a do výměny světla taky navíc s blinkrem nebyl problém nikdy.

Odesláno

Podla mna zle doliehaju kontakty medzi objimkou a svetlom.

Pozdi kde su kontakty na objimke, a trosku ich napruz tak aby boli blizssie k sebe, pripadne aby sa riadne opreli.

Jasne ze to neuvidis ale miesta, kde sa spajaju by mali vykazovat znamky po kontakte, pripadne "prskance" od elektriky, ak sa slabo dotykaju, moze iskrit. pripadne bude dane miesto cierne.

Odesláno

V každém případě zkus jinou žárovku, pro zkoušku např. i bílou. Často takto zlobí přerušené vlákno, že se chvilku dotýká a pak zase ne.

A dále, je možné, na objímku připájet kablíky (30 cm) a druhým koncem je připojit na původní kablíky. Tzn. aby tam vůbec nebyl dotykový kontakt, pouze mezi žárovkou a objímkou. Výměnu žárovky pak budeš provádět visíc na tom 30 cm kablíku.

Odesláno

Zítra zkusím ještě jinou žárovku a naladit kontakty a nějak to poštelovat protože světlo funguje je to jen o tom a před chvíli jsem to zkoušel a blikalo ale když jsem dal ruku z krytky s žárovkou zase mrtvo v nejhorším to vidím na ty káblíky :) ....protože i když se povede tak to vydrží pár KM nebo zrovna záleží na cestě a stejně dojde k přerušení kontaktu i když na první pohled a dle mě to už ani více nejde zatáhnout to drží tohle jsem u novýho světla nečekal abych něco ladil ........

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...