Nick406 Odesláno 5. listopad 2016 Odesláno 5. listopad 2016 Ahoj Jdu se vrhnout na výměnu těsnění domku termostatu mezi blokem motoru a domkem chci se zeptat jestli stačí pouze domek jednoduše povolit oddělat komplet bez vytažení čidel atd.a těsnění vložit nebo je nutné odvzdušnění atd. ? prostě jestli můžete poradit nejvhodnější způsob díky. Citovat
OK406 Odesláno 5. listopad 2016 Odesláno 5. listopad 2016 Při demontáži domku s termostatem, vyteče část chladící kapalina. Čidla se pouze odpojí od konektorů. Po výměně těsnéní, je nutno doplnit chladící kapalinu a následně odvzdušnit. Taky jsem vyměňoval dané těsnění. Citovat
Nick406 Odesláno 5. listopad 2016 Autor Odesláno 5. listopad 2016 Přesně tohle jsem potřeboval vědět díky Citovat
OK406 Odesláno 5. listopad 2016 Odesláno 5. listopad 2016 Nevím, kolik Ti vyteče. Dej si hadry pod otvor. Vylitá kapalina, která zůstane na motoru, se po zahřátí motoru vypaří. Bude to troškou kouřit a smrdět. Tak se nelekni. Já jsem doplňoval růžovou chl. kapalinu z AK K12 + destilovanou vodu. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2016 Odesláno 5. listopad 2016 dosedací plochy na hlavě a domku musejí být čisté, bez částí starého těsnění atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.