petr.inout Odesláno 2. listopad 2016 Odesláno 2. listopad 2016 Kluci, zdravím Vás a předem se omlouvám těm, kteří již toto téma někdy založili, nemám ale čas tu sedět půl dne a hledat, tak prosím o radu. Po 10000 km se mi postupně odíral drážkový řemen směrem od motoru tak, že se vždycky jedna drážka poroučela a zbytek zase chvilku držel, ale po nasazení nového řemene tento po nastartování sklouzl o jednu drážku k motoru na řemenici, takže je posunutý již teď o jedno drážku, ale jenom na řemenici. Technok mi říkal, že je to napínací kladkou, ale ta je nová včetnš tlumiče, i druhá je nová( cca 12000 km), připadá mi dle selského rozumu, že když najíždí špatně na řemenici, tak chyba bude někde před ní tz. klima. Máte někdo s tímto problémém zkušenosti? Díky za každou radu. Citovat
oddie Odesláno 2. listopad 2016 Odesláno 2. listopad 2016 No máš tam něco, co nesedí v jedné lince. Co to je ti jaksi asi těžko někdo řekne od klávesnice, když je potřeba to vidět. Citovat
petr.inout Odesláno 2. listopad 2016 Autor Odesláno 2. listopad 2016 takže je jedno, jestli to je před řemenicí nebo za řemenicí, tak jsem to pochopil , ta spodní kladka je vyosená směrem ven asi o 1 mm Citovat
Zdeník Odesláno 16. listopad 2016 Odesláno 16. listopad 2016 ...takze treba hladat pricinu preco je vyosena kladka a odstranit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.