Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Hm, ten článek tedy není moc optimistický. Opravdu mají problémy ohledně dodávek palubních desek a výplní dveří z Mostu. Fabrika v Mostě vyhořela někdy koncem ledna a do dneška jedou tak poloviční rychlostí. Nikde jsem se tam ale nedočetl o problémech s dodávkami motoru 2.0 blueHDi. Mě prodejce řekl, že největší problém je v konfiguraci Allure s tímto motorem. Dnes to takto již objednat nejde, ale v listopadu to nebyl problém. Ještě tam psali cosi o novém výbavovém stupni Crossway, zatím jsem to u nás neviděl. No fakt jsem zvědav kdy se dočkám. V diskusi pod článkem někdo psal, že objednával v listopadu 2016 a do dnes nic nemá a hlavně neví termín kdy auto dostane...to fakt moc nezvládli.

Zítra je tady v Praze na Zličíně Peugeot emotion day, chtěl jsem tam původně jít, ale asi se na to vykašlu, moc bych se nabažil a pak by bylo to čekání ještě horší:nevim

Upraveno uživatelem Taif
Odesláno (upraveno)

Přesně.... Ten článek je spíš k pláči. Šílená je ta tabulka s "dodacími lhůtami" a do GT budou místo dřevěného obložení dávat koženku.... O Crossway jsem také nikde nic jiného nenašel. Taky jsem chtěl jít na ED ale ze stejného důvodu tam nepůjdu. Byl bych pak ještě víc nasr....

A tady nikdo nic neví.... Nikdo (prodejce ani importér) není schopen říct, jestli auto bude za měsíc, za dva nebo za půl roku :nevim Asi začnu zjišťovat jak to vypadá s novým Renaultem Koleos, který by měl jít někdy teď  u nás do prodeje...

Držím palce @Taif ať dorazí co nejdřív

Upraveno uživatelem Honza3008
Odesláno (upraveno)

To je jak za socíku s čekáním na škodu favorit, na něj se tuším psali i pořadníky. :D

Upraveno uživatelem Mikis
emotikona
Odesláno (upraveno)

Jasně. Hurá před Mototechnu, spacák, kulicha a termosku s kafem s sebou a vyležet a vystát frontu, abych byl mezi první stovkou, jinak se na mne letos nedostane, bo RVHP to má nalajnovaný :D

Odesláno
Nic si z toho nedělejte, čeká se i na takové auto jako je Dacie Logan. Měla být v únoru, nakonec první polovina května. Možná. :roll

Zítra se jede pro Dachnu. Překvapili kluci Rumunský. Jako omluva za čekání je sleva, která zaplatila tažné zařízení. Hurá. :D Konečně tchán uklidí u sebe v garáži. Takže pokus číslo 2 s Dacií.

Odesláno

Taif, Honza3008

Ahoj kluci.

Předem se omlouvám, že tady oznamuji lidem kteří nevědí kdy to svoje vysněné autíčko dostanou, že moje mi bude ve středu předáno. Přeji Vám kluci ať ho máte také co nejdříve a hlavně vydržte to čekání. Peugeot 3008 je asi nej SUV co je na trhu. Do něčeho jiného bych asi teď nešel. Tak zkuste vydržet, držím palce !!!  :super

Odesláno (upraveno)

svijam

To ti upřímně přeji, musíš nám pak sdělit svoje dojmy, už se na to těším:-) Jinak se neomlouvej, ty rozhodně nemůžeš za to, že už auto máš a nám dorazí někdy....to nikdo neví kdy, ale díky za podporu:cool: Mě se to auto také moc líbí, jednou jsem se s ním svezl při předváděčce a paráda, navíc moje manželka jiné než toto nechce, takže nezbývá než čekat, jednou ho snad dostat musíme, ne?

Honza3008

No právě, nikdo nic neví a ta nejistota je děsná. Dokud jsem žil v tom, že auto dle smlouvy dostanu do 28.2.2017, tak to bylo v poho. Musíme to vydržet. Nevzdávej to, byla by to škoda a navíc na jiné auto by jsi taky nějakou dobu čekal...Jinak i tobě děkuji za podporu a přeji ti také ať se co nejdříve dočkáš svého vagenu a ostatním čekatelům též.

Upraveno uživatelem Taif
Odesláno

@svijam Gratuluju!!! A už se těším na postřehy a dojmy. Jak píše @Taif - omlouvat se nemusíš, TY nemůžeš za to, že výroba vázne a že informace spíš nejsou než aby byly a i já Ti díky za podporu :super

Já ho měl půjčenýho na víkend a líbil se celé rodině, tak se taky pokusím vydržet. Jenom mě krom toho čekání a neinformovanosti mrzí to, že P3008, byť je to auťák nabitý technologiemi, nemá v navigaci u nás dostupnou službu TomTom Traffic a nedodává se u nás s integrovanou simkou. Já mám teď rendla KokotLeoše a tam navigace umí aktuální dopravu a mockrát mi to ušetřilo čas, a teď abych si do auta za mega kupoval externí navigaci :myslim

@Taif - drž se, jak říká klasik "Vyděržaj pioněr" - tak i my musíme držet a nepustit a taky Ti díky za podporu a držím palce ať máš Pažoutka co nejdřív doma!

Odesláno
před 17 hodinami, pavelu96 napsal:

Tak proto na něj pořád všichni čekáte - 3008 vyvážejí do Singapuru :D

Asi ho tam vozej pro Sandokana :cool:

Odesláno
před 1 minutou, Honza3008 napsal:

Krásnej!!! Taky mám objednanýho v červený, ta se mi líbí nejvíc :super Máš tam Grip Control nebo ne? 

Ahoj ta červená naživo nemá konkurenci ! Grip Control nemám, ale muziku Hifi sound Focal jsem si připlatil :super

Odesláno (upraveno)

Ahoj. Tak pak musíš napsat jak to hraje! Já jsem si zase nechal Grip Control a muziku standard. Jsem zvědavej, jestli jsou znát ty zesílený boční skla, jestli víc odhluční zvuky z venku.

Červená je boží. V červený jsem ho měl půjčenýho a bylo rozhodnuto :cool:

Tak ať slouží červený žihadlo!!! :super

Odesláno (upraveno)
před 11 minutami, svijam napsal:

Ve středu bude připravenej, ještě musí vyřídit papíry. Samo hned napíšu jak všechno funguje :super

Upraveno uživatelem svijam
Odesláno

Honza3008

Díky, já si říkám, že když už jsem to tak dlouho vydržel, tak to ještě nějakou dobu musím dát:-) A když jsem teď viděl fotky krasavce od svijama, tak to snad fakt stojí za to vydržet. No ne? S tou navigací si mě překvapil, ale je fakt, že já to zatím blíže nezkoumal, uvidíme jak to poběží v reálu. Hele, co to je Renaul KokotLeoš?:myslim

svijam

No opravdu je to krasavec. V té červené jsem ho ještě ve skutečnosti neviděl, ale věřím, že je to krásná barva a autu sluší, měla by to být snad perleť, že? Jinak jsem rád, že se už konečně někdo dočkal a tiše ti to závidím, v dobrém samozřejmě:-) Také jsem neobjednával Grip control, měl bych mít stejná kola jako ty.

Odesláno (upraveno)

Radim.1008

Gratulace k Dacii, jak dlouho jsi na ní čekal? Kolega si chce objednat myslím Dacii Lodgy. Sleva od prodejce za dlouhé čekání je jistě fajn a velmi vstřícný krok, jsem zvědav jak to bude kompenzovat mě ( i ostatním) Peugeot, nebo prodejce...Ať dobře a dlouho slouží.

Upraveno uživatelem Taif

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...