Přejít na obsah

Honza3008

Uživatel
  • Počet příspěvků

    157
  • Registrace

Vše od uživatele Honza3008

  1. Honza3008

    Jarinova nová 3008

    @Taif To je zajímavé... Ale otázkou je jestli to není ve vztahu třeba k motorizaci a tak Já mám GT, dvoulitr automat. Takže třeba je to tím...
  2. Honza3008

    Jarinova nová 3008

    Já mám taky ve velkém TP rovnou zapsány všechny rozměry, tak nevím proč taková chyba v Matrixu...
  3. Já masážní sedačky mám a na delší cestu nebo když mě bolí záda tak je to super. Ale je fakt, jak píše @Taif, že 3008 má tak super sedačky že i bez masáže jsou skvěle pohodlné.
  4. To vím taky @lasky.us jen jsem popisoval funkčnost
  5. @Taif Mám úplně stejné pocity. Za týden to bude rok co ho mám a jsem náramně spokojenej. Máš pravdu, ten volant je naprosto boží . |Dneska jsem si ho akorát přivezl ze servisky (30.000 km) a měl jsem půjčenýho superba a to se nedá srovnat. Už jsem se na svýho červenýho draka těšil. Dělali mi krom servisky opravu (doplnění čehosi) u haubny aby se ve vyšších rychlostech či poryvech větru tolik "nevlnila" jak tady bylo ve fóru psáno a ještě výměnu čelního skla - neřád kamínek na dálnici. Jen by mě zapínalo jestli a kdy zprovozní v ČR službu TomTom Traffic u navigace - to by bylo teprve super. Za kolik jezdíš? Já mám dlouhodobou spotřebu dle palubního počítače 6,5 - 6,6 l/100.
  6. @rembaz Upřímně řečeno, ještě jsem automatické parkování za ten rok co ho mám nezkusil, takže nemohu posoudit Budu to muset co nejdřív napravit
  7. @rembaz automatické parkování mám taky
  8. Za mne také naprostá spokojenost @Taif Auto je naprosto super, pohodlné, prostě fajn. To tažné také plánuji někdy teď udělat. Dávat to budu zase do servisu k prodejci. Tak uvidím, jaká bude cena, ještě jsem ji nezjišťoval.
  9. Měl jsem to v origo servisu u prodejce a včetně doplnění močoviny to stálo 5.450,-
  10. @Taif Já měnil olej ptávě z preventivních důvodů teď v prosinci po 15 tis. i když o tom prodejce nic neříkal. Určitě jdi do toho.
  11. Dodací lhůta je různá, i podle výbavy a doplňků, co si naporoučíš a podle toho kdy "zapadne" do výroba. Já čekal 4 měsíce, ale někteří i 3/4 roku...
  12. Já mám svýho draka od začátku července a minulý týden jsem dosáhl 10.000 km nájezdu. Taky nejezdím na spotřebu a když jedu sám, rád ho proberu k životu. 2,0 HDi 180 koní - dlouhodobá spotřeba (měřeno od nuly) 6,7 l/100. Souhlas @svijam - automat je super (je to moje první auto s automatem ale už bych neměnil) - hlavně jak píšeš, v koloně k nezaplacení a stejně tak když potřebuješ třeba rychle předject a nebo rychle zmizet z nepřehledné situace, podřadí si a tradá - a nemusíš se babrat s fofrklackem a máš víc pozornosti na sledování provozu.
  13. Honza3008

    nová 2008

    Moc pěkný autíčko
  14. @mildaf65 držím palce ať máš auto zase brzy v pořádku. Doufám, že domestikovaného UA policajti třeba oddomestikovali zpátky....
  15. Nastavení typu a intenzizy vůně se dělá přes nastavení prostředí ( relax nebo boost ) tam se nastavuje krom jiného právě i vůně (takový ten čudlík nejvíc vlevo a trošku posunutý nahoru v klaviatuře). Když to uděláš přes "připojené aplikace" tak se nastavení po vypnutí zapalování "zapomene" a přenastaví na hodnoty nastavené pro dané prostředí. Jo a po nastavení musíš v daném prostředí uložit změny. To máš opravdu pech @Taif s tím techničákem. Mě dorazil techničák druhý den. Tak držím palce ať je i toto brzy vyřízeno a ať je to Tvůj poslední problém s novým autem
  16. Přesně jak píšeš @Taif Volant je naprosto boží, padnul mi hned do ruky a zvykl jsem si na něj během první jízdy. Start - stop také nevypínám a vůbec neotravuje. A ty čidla - pořád lepší než kdyby to bylo "couvej, ještě můžeš, ještě můžeš - a teď se pojď podívat co jsi udělal" Trošku mi vadí "blbnutí" sledování mrtvého úhlu za deště, jak píšu ve vlákně o mém P3008 - jsem zvědavý, jestli budeš mít také podobnou zkušenost. Já jsem ještě vypnul automatické přepínání dálkových světel - kvůli dálnici. Jinak jsem náramně spokojen.
  17. Tak to samovolné rozsvěcení kontrolky mrtvého úhlu za deště je prý bohužel "vlastnost" jak mi říkal prodejce. Voda, mlžení zrcátek a skel apod prý dělá to, že hlídání mrtvého úhlu za deště blbne.... Dělá to ještě někomu dalšímu jak psal @svijam ?
  18. Krasavec!!! Ať slouží ke spokojenosti
  19. Honza3008

    Nový Peugeot 3008

    Tak super! Držím palce ať autí v pohodě dorazí a ať jsi s ním spokojený
  20. Další poznatek a nebo spíš otázka: za deště občas blbne sledování mrtvého úhlu a kontrolka v zrcátku se někdy rozsvítí i když v mrtvém úhlu žádné auto není. Dělá to někomu také?
  21. Díky za info @mildaf65 Já 30% dálnice, 30% okresky a zbytek město. Když vezu rodinu tak také vše v rámci rychlostních limitů (dálnice a okresky max + 10 km/h), sám to taky rád někdy proženu. Chorvatsko s rodinou jsem měl za 5,9. A to jsem jel se syrovým motorem. Taky provoz nikterak nebrzdím Prodejce mi také říkal že cca po 30tis může jít spotřeba klidně o litr dolů. Tak uvidíme. Přeju ať 3008 dobře slouží a spoustu najetých pohodových kilometrů.
  22. Tak to je krásná spotřeba @mildaf65 A jaký máš styl a charakter jízdy? Spíš po městě, po okreskách a nebo dálnice? Klesala Ti ještě nějak spotřeba mezi 5 a 10tis? Díky za info.
  23. Honza3008

    Nový Peugeot 3008

    Koukal jsem na porovnání na vybermiauto.cz a základní hodnoty kufru mají obě auta prakticky totožné
  24. Tady je postup aktualizace, který jsem přeložil z origo žabožroutštiny návod k aktualizaci navigačního systému.docx . Překládáno pomocí strýčka Googla, tak nehleďte na případné nedokonalosti. Třeba se to bude i někomu hodit. Pro jistotu přikládám i originál MyPeugeot - Notice utilisation.pdf
  25. Tak před týdnem první "milník" - najeto 5.000 km. Průměrná spotřeba 6,5 l/100. Zatím naprostá spokojenost. Už jsem vyzkoušel i sportovní režim Zjistil jsem, že pádla automatické převodovky pod volantem řadí i když nemám zapnutý manuální režim.
×
×
  • Vytvořit...