Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, nějak mi blbne zamek dveří u spolujezdce, dlouho je slyšet motorek a někdy se auto odmítá odemknout či zamknout, klape sem a tam, po otevření a zavření dveří spolujezdce se to srovná.

Pokud otačim klíčem tam a zpět tak se auto zamyká a odemyká normálně, jenže motorek je slyšet meně a meně až se nerozběhne, po chvilce je zase funkční, je to jako by zkomirala baterka, ale tim to není, vidim to nejspiš na problem s tim motorkem.

A ted co jsem tady nenašel, jde to rozebrat, opravit, nebo je lepší to rovnou vyměnit??

Odesláno

Malo by sa to dať rozobrať a pozrieť,ale je to papracka.

Kúpiť druhý a vymeniť.

Mne tiež nešlo ale soferova dvere. Keďže na 605 je toho pramálo na kúpu. Tak som kúpil zo starého typu, rozobral, a vymenil motorceky. Je tam malý motorcek s dlhšou hriadelkou a magnetom čo sa otáča a hybe dielmi  v zamku.

Odesláno

Mne to blblo na novom modeli, zadné ľavé dvere. Občas sa nezamkli,občas neodomkli, vždy pri zamknutí som tie dvere musel kontrolovať. Kúpil som na vrakači druhý zámok za 25€ a mám pokoj. Rozobrať sa to moc nedá, je to zošrobované ale sú tam aj nity a myslím že by sa to celé rozpadlo a bolo by to vyriešené :D

Odesláno

Mně to blbne u řidiče, ale tam mě to tak nevadí, dálkové stejně nemám funkční. Nedávno mi přestal fungovat motorek zámku kufru a to šlo vyměnit docela rychle a rozhodně bych ten motorek neopravil za stejnou dobu a cenu. Podle SB je ve dveřích, ale hodně jiný systém, než v kufru, tak těžko říct.

Odesláno

No pri tej výmene zámku v dverách som si riadne zanadával. Neviem aký má byť správny postup, ale sú tam tiahla na kľučku vo vnútri a vonkajšiu kľučku a tie v danom stiesnenom priestore uvoľniť a potom dostať späť je riadna fuška, ale tak možno je na to nejaký postup, ktorý som nedodržal. V každom prípade mi to trvalo asi pol hodinu to tam dostať ale oplatilo sa, mám s tým teraz pokoj :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...