Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím začala mi tlakovat 306 1.9td otevřu chladič a je to gejzír :( v oleji nic není to samé ve vodě auto ani nekouří,těsnění pod hlavou je tam cca.rok a chladič asi 4 měsíce new koumám co že to bude jestli těsnění k.o nebo hlava.Nesetkal se s tím někdo ? začalo to ráno když jsem zjistil že jsem bez chladiva a přitom auto 3 dny stálo,když jsem s ním přijel vše bylo v pohodě kontrolka hladiny vody nic až teď po ránu při startu,je mi divné aby ta voda jen tak byla fuč když to nejezdilo.

Odesláno

Jestli to výrazně tlakuje, pak je tam prostě někde díra ze spalovacího prostoru do okruhu chlazení. Nejčastěji těsnění pro hlavou, druhé nejčastější je prasklá hlava, zřídkakdy, ale taky jsou i případy prasklého válce. Když se dělalo to těsnění, byla hlava na srovnání a otlakování? Dělal to někdo, kdo to umí?

Odesláno

JJ hlava srovnaná otestovaná a byla v pohodě,dělal mi to servis tady v Mostě a celou dobu pohodička,auto i chytne na drnc nezakouří nic jen prostě tlakuje.

Odesláno

Takže doleješ, pořádně odvzdušníš, projedeš se do zahřátí, když otevře i termostat, necháš běžet motor, zkusíš zmáčknout hadici k chladiči a ta je tvrdá jako kámen? Pak by to foukalo do vody. Pokud ne a jenom voda mizí, příp. vyletí po otevření víčka, ale jinak to moc natlakované není, tak to někde trochu teče, stihne se to vypařovat, takže to nevidíš, a pak to vyletí díky zavzdušnění.

Odesláno

častá bolest...já kvůli tomu přešel na benzín,kdo se s tím má furt drbat s naftou...

šef ve firmě povídal kdysi jednomu typovi,co měl tatru  v lomu - pokud si do toho něco už vrazil ,tak to nedávej pryč. Jestli je to totálně vylágrovaného ,zbav se toho . Motor 1.7 td byl na netu za 2 ku .....stejný jak 1.9 td

Odesláno

Asi nějaký motor seženu a dokud nebude celej udělanej nedám ho tam,budou dlouhé zimní večery tak se alespoň nebudu nudit :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...