Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar, rozmyslam ci vie niekto pomoct... obcas sa mi stane ze auto zdochne.. na sekundu.. idem napriklad z cervenej, alebo z krizovatky, preradujem a zrazu okolo 1800 otacok auto zdochne ( az ma to hodi do predu, kompresia je svina:))) ) ale hned naskoci ako keby sa nic nedialo, fakt ze na sekundu... vacsinou to je pri rozbehu, ale neviem ci sa to deje pri teplom alebo studenom motore. mozem jazdit mesiac bez tohto problemu a zrazu za jeden den sa mi to stane aj 3 krat... dajaky napad?

Odesláno

praveze diagnostika toho moc neukazala.. ono ked sa to stane, tak ani palubovke nic nesvieti.. zkusal som odpojit vahu vzduchu, sice som mal EML and auto furt nadavalo ze je pokazeny motor, ale to sa nejak nevyriesilo..

Odesláno

tiez dobry napad krtek2... bateria sice bola menena asi pred pol rokom, ale pozriet to mozem.. rozmyslam aj nad EGR, ale asi dost tazko sa k nemu da dostat... i ked nemyslim ze EGR na to bude mat vplyv.

Odesláno (upraveno)

mas dva snimace jeden na vacku a druhy na kluku neviem kde presne ho mas ale baffy ti isto povie ale u teba asi na zotrvacniku nebude

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Ked vytočíš kolesá na max. dojednej strany ,trochu sa natiahneš ,tak ho máš v ruke.Je ho pekne vidieť poza pravé predné koleso,v podstate tam nič iného elektrického v okolí neni. Ide to v pohode

Odesláno

no jo, zbehnem do servisu nech to zdvihnu, hned to aj dajako vycistim, teda ak sa tam ma co vycistit.. ono ten problem je fakt dost na nervy, rozbieham sa z cervenej, auta za mnou a naraz sup a auta za mnou su skoro v mojom kufri :))))

Odesláno

ok, kuknem na to ak bude ok pocasie.. ozaj, mam ho aj vybrat a nejak vycistit alebo len vystriekat ten konektor niecim? rozmyslam som WD40, aspon to fungovalo na lave zadne svetlo ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...