moravsky Odesláno 22. září 2016 Odesláno 22. září 2016 Zdravím, jsem tu nový, forum jsem zkoušel prohledat s tímto problémem, ale všude jsem našel jenom jak synchronizovat nový ovladač po koupi či po výměně baterky, ale můj problém jsem zde nenašel, jde o to: mám Peugeot 206, r.v. 2000 s originálním jednotlačítkovým klíčkem na dálkový centrál. Když přijdu k vozidlu a zmáčku tlačítko, auto se odemkne, rozblikají se blikače a vše je jak má být. Problém nastane, když chci vozidlo zamknout. Nejdříve se po zmáčknutí tlačítka na klíči vozidlo zamkne, ale vzápětí ihned odemkne. Nevíte někdo co s tím?? Docela mě to otravuje, jelikož musím zamykat na klíč. Děkuji za rady. Citovat
ferinko2 Odesláno 22. září 2016 Odesláno 22. září 2016 Vadný kontakt signalizujúci uzavretie niektorého vstupu do vozidla.....dvere,kufor....tak so to správa,keď zamykáš a sú zle zatvorené dvere. Citovat
urdemala Odesláno 22. září 2016 Odesláno 22. září 2016 A neslyšíš při zamykání u jedněch dveří cvaknutí navíc? Tím bys mohl odhalit, které dveře to dělají. Byl by to zmíněný špatný kontakt nebo vůle v zámku. Citovat
moravsky Odesláno 22. září 2016 Autor Odesláno 22. září 2016 (upraveno) Super, díky moc, to mě taky mohlo napadnout slyším, už jsem přišel, který to asi jsou, ale teď jak se to dá opravit?? zvládnu to sám, nejsem až takovej odborník přes auta :/ resp. kde se to nachází? Upraveno 22. září 2016 uživatelem moravsky Citovat
P607Olda Odesláno 22. září 2016 Odesláno 22. září 2016 Při zamykání na klíč to funguje? A to zlobí zámek řidiče, nebo jiný? - zvenku nastříkat mazadlo do každé škvíry zámku - sice to nepomůže, ale je to snadné - sehnat nebo koupit jiný zámek a vyměnit - dá se sehnat i samotný univerzální servomotorek za asi 300 Kč a nabastlit tam Citovat
mmartinkovic Odesláno 22. září 2016 Odesláno 22. září 2016 Vacsinou takto byvaju robene na kontrolu predne dvere. zadne ani moc nie. Citovat
majklos7 Odesláno 2. leden 2017 Odesláno 2. leden 2017 (upraveno) Ahoj Taky mám problém.Mám P 206ku(r.v. asi 2003 nebo 2004) a dálkovým jde auto jen otevřít ale ne zamknout.Vyměnil jsem baterku v klíči a zkoušel spárovat ale pořad jen odemknu ale nezamknu. Díky moc źa rady. Michal Upraveno 2. leden 2017 uživatelem majklos7 Citovat
vladosr Odesláno 2. leden 2017 Odesláno 2. leden 2017 ovladac DO mas z dvomi tlacitkami...? mozno je problem z tlacitkom / microspinac/ pre povel zamkni...daj si DO k uchu a porovnaj zvuk , ked to stlacas... byvaju aj otrhnute od plosaku...otvorit a pozriet....na klucik je central ok ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.