Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dálkové ovládání - nejde zamykání

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

jsem tu nový, forum jsem zkoušel prohledat s tímto problémem, ale všude jsem našel jenom jak synchronizovat nový ovladač po koupi či po výměně baterky, ale můj problém jsem zde nenašel, jde o to: mám Peugeot 206, r.v. 2000 s originálním jednotlačítkovým klíčkem na dálkový centrál. Když přijdu k vozidlu a zmáčku tlačítko, auto se odemkne, rozblikají se blikače a vše je jak má být. Problém nastane, když chci vozidlo zamknout. Nejdříve se po zmáčknutí tlačítka na klíči vozidlo zamkne, ale vzápětí ihned odemkne. Nevíte někdo co s tím?? Docela mě to otravuje, jelikož musím zamykat na klíč. Děkuji za rady.

Odesláno

Vadný kontakt signalizujúci uzavretie niektorého vstupu do vozidla.....dvere,kufor....tak so to správa,keď zamykáš a sú zle zatvorené dvere.

Odesláno (upraveno)

Super, díky moc, to mě taky mohlo napadnout :D slyším, už jsem přišel, který to asi jsou, ale teď jak se to dá opravit?? zvládnu to sám, nejsem až takovej odborník přes auta :/ resp. kde se to nachází?

Upraveno uživatelem moravsky
Odesláno

Při zamykání na klíč to funguje? A to zlobí zámek řidiče, nebo jiný?

- zvenku nastříkat mazadlo do každé škvíry zámku - sice to nepomůže, ale je to snadné

- sehnat nebo koupit jiný zámek a vyměnit

- dá se sehnat i samotný univerzální servomotorek za asi 300 Kč a nabastlit tam

• O 3 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj

Taky mám problém.Mám P 206ku(r.v. asi 2003 nebo 2004) a dálkovým jde auto jen otevřít ale ne zamknout.Vyměnil jsem baterku v klíči a zkoušel spárovat ale pořad jen odemknu ale nezamknu.

Díky moc źa rady.

Michal

Upraveno uživatelem majklos7
Odesláno

ovladac DO mas z dvomi tlacitkami...?

mozno je problem z tlacitkom / microspinac/ pre povel zamkni...daj si DO k uchu a porovnaj zvuk , ked to stlacas...

byvaju aj otrhnute od plosaku...otvorit a pozriet....na klucik je central ok ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...