Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, potrebujem help. Dolieval sa Infineum do nadrzky, ale.na riadiacke je chyba P0133, kt nejde zmazat, tym padom sa.neda zapisat doliatie Infinea. Viete mi povedat co je.to za chybu. Menil sa aj olej v automate. Teda bola aj vaha.vzduchu von s filterboxom, pred samotnou pracou sa napichlo auto a.nic mu nebolo. Dakujem za odpovede!!!

DSC_0524.JPG

Odesláno

Ked to bude vaha, to je mi jedno, auto je v zaruke, ale serie ma to. Lebo obcas aj sklbne auto, a je to v popise tej chyby od Honzu, zaco mu chcem verejne podakovat za zistenie chyboveho kodu.

Preco nepusti, to neviem. Vcera som presiel 400km a vecer tam ta chyba bola stale. Samozrejme nesla ani vymazat. 

Ked sa menil olej v automate, tak filterbox aj s.vahou bol von, ci to spadlo, alebo odpojil vahu (baterku odpojenu nemal na 100%, bol som pri aute cely cas) a to ju odjebalo neviem. Viem vsak to, ze som tam prisiel bez tejto chyby, lebo mal vytlacene vsetko pred robotou

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...