Driver Odesláno 12. září 2016 Odesláno 12. září 2016 Celkem dobrý postřeh a vyplatilo se. Po 30 letech se Tatra vrátí zpátky https://www.novinky.cz/auto/414435-historicka-tatra-z-dakaru-se-po-30-letech-vratila-do-koprivnice.html Citovat
KoudaK Odesláno 13. září 2016 Odesláno 13. září 2016 Parádní článek. ;-) Mi jak jezdíme s Trambusem na muzejní noc dělat dozor tak jednou za námi přišel pán okolo 50ti let v cyklodresu tlačijc kolo a prej jestli by sme ho nepustili na chvilku za volant,že s takovým kdysi v 81vním jezdil na vojně. Tak jsme pána bez problémů nechali pokochat.. A pak pán hlásí: až na tu barvu tak ten můj tenkrát byl úplně stejnej.. Já mu ze srandy řek: sklopte si clonítko tam jsou napsaný všelijaký jména, útvar a rota.. No a just pán tam našel svoje jméno i ostatní sedělo.. Takže chlapík omylem našel auto na kterým sloužil na vojně po 34 letech. Citovat
OK406 Odesláno 13. září 2016 Odesláno 13. září 2016 Tak to měl jistě pán velkou radost. Opravdu velká náhoda. Citovat
KoudaK Odesláno 13. září 2016 Odesláno 13. září 2016 Jo jo to měl.. Seděl tam pak dvacet minut a vzpomínal... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. září 2016 Odesláno 14. září 2016 Nejlepší je že ta Tatra se vrátila po tolika letech pojízdná a udržovaná celou dobu mimo servisní síť tatrovky protože jinak by o ní věděli. A pan majitel se zachoval víc než gentlemansky když jim ji nechal za symbolickou cenu. Dostal za ni sice nový nového Phoenixe ale tam se obávám že to už takový držák nebude. A hlavně technický stav té Tatřičky je důkazem toho že jsou (byli) to opravdu dobré stroje. A že v té tolik kritizované jednoduchosti je ten zázrak. Je pravda že už v době vzniku toho speciálu byl tak trochu zastaralý protože i náklaďáky v té době už začínali mýt spousty elektronických fičur a tatra v té době ještě stále sázela na jednoduché a robustní ovládání. Citovat
KoudaK Odesláno 14. září 2016 Odesláno 14. září 2016 Véno však taky pro to přežila takovou dobu. Kdyby byla poruchova tak už je ve šrotu a nikdo by ju nenašel protože už by nebyla... V jednoduchosti je síla.. ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.