Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
před 5 minutami, oddie napsal:

Co jí je, zadřená ojnička a utavený čep? To byla častá závada... Pokud by to byla jen membrána, tu bych možná ještě našel.

zatim nevim, toci se normalne, jen "nevyvevuje" :) Asi teda membrana...

Odesláno

Má na sobě špunt na 8 imbus, odšroubuj a koukni dovnitř, jak vypadá ojnice, ať máš jistotu. Pokud je ojnice a čep OK, tak ta skříň musí být po okraj toho špuntu naplněná olejem.

Odesláno
před 44 minutami, oddie napsal:

Má na sobě špunt na 8 imbus, odšroubuj a koukni dovnitř, jak vypadá ojnice, ať máš jistotu. Pokud je ojnice a čep OK, tak ta skříň musí být po okraj toho špuntu naplněná olejem.

tak na membranu se asi jen tak dostat nepujde, je zalisovana... :( Ten spunt by mel byt kde ? 

Odesláno

pokud máš vývěvu na klínový řemen, koupíš ji na burze v Polsku (Gliwice)--výroba Španělsko

podle Servisboxu a tvého VIN tam může být i vývěva z boku hlavy motoru--hnaná vačkou, u té by neměl být problém koupit v pežo, nebo po vrakovištích

Odesláno
Před hodinou, OK406 napsal:

Nebude se jednat o tento typ vývěvy co psal oddie:

Ne, je to ta v obrazku co jsem vlozil vyse.

Odesláno

No možná to bude znamenat nějakou výzkumnou činnost, ale ten starý typ se podle mě už nesežene, ona i ta novější, co postoval OK406, byl dost vzácný a hodně žádaný kousek už před 15 lety, dnes je jich pár v inzerci v těžko říct jakém stavu.

Odesláno

ona ta stara u dodavatelu dilu je ale stoji desitku... :( Neni prece mozny, ze by z nejakyho dalsiho frantika ty dily nepasovaly... :( 

Odesláno

určitě se dá dopasovat, i různých délek řemenů je hafo, sám jsem s tím jednu dobu laboroval--různé řemenice, aby otáčky vývěvy o něco spadly atd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...