Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Umweltschutz motorsysteme schwach

dwdc

Recommended Posts

Zdravím všechny,

muj Peugeot 607, r.v.2002, 2,2D neustále píše chybové hlášení (viz. název téma). Někdy spadne i do nouzového režimu.

Vůz už jsem takto koupil. Nejdříve jsem doplnil nádobku original Eloys, stále stejná hláška,

poté jsem vyměnil i nádobku s plovákem ale nepomohlo. Diagnostiku jsem zkoušel též. Prosím o radu čím to mlže ještě být, případně kde jsem udělal chybu.

Děkuji

ked sa tu kus rozhliadnes a pouzijes hladat , urcite sa to tu docitas.....

nedodrzal si postup pri vymene Eloys ....nadobku , ak netiekla si menit nemusel....

v sucastnosti diag pise co ?

Edited by vladosr

No když po doplnění stále ukazovalo chybu, myslel jsem že třeba hladinu to ukazuje špatně.Stála 500,- tak jsem to zkusil.

Pak to na chvíli ....cca 20km přestalo svítit, myslel jsem, že mám vyhráno, ale pak se nápis rozsvítil znova. Ukazuje to i symbol závady na motoru.

Diagnostiku jsem pak už nezkoušel. V servisu to umějí jen vymazat. Neumějí se dostat přes nějaký blok toho aditiva. Kouknu zde, na řešení jak jste psali.

Taky jsem četl o správném postupu doplnění......nebo aktivaci natankováním cca 20 litry nafty......nebo odvzdušnění..........je tu hodně rad, ale která je opravdu dobrá??

Jak tedy dále postupovat??

Díky

Edited by dwdc

V ‎31‎.‎7‎.‎2016 at 11:35, dwdc napsal:

ok, díky a při výměně nádobky je to stejné?? co ta aktivace?? pouze přes diagnostiku?? žádné dotankování??

Diagnostika píše i FAP na 90% plný...či ucpaný.....je možné, že ony problémy s aditivy jsou jen důsledkem problému s FAP???

V ‎31‎.‎7‎.‎2016 at 11:35, dwdc napsal:

Edited by dwdc