WoMec Odesláno 25. červenec 2016 Odesláno 25. červenec 2016 Nazdar, dneska jsem si všil že mám spálenou žárovku v potkávačkách, ale palubák nic nezahlásil. Vždycky jsem si myslel, že to umí, ale asi ne. Jak to teda je? Umí? Neumí? Ev. jde to zapnout přes diag.? Díky Citovat
harvi_tn Odesláno 25. červenec 2016 Odesláno 25. červenec 2016 moj vedel iba niektore ziarovky... resp. myslim, ze tie v zadnych svetlach vsetky a vpredu nic (vpredu boli halogeny) Citovat
Veverka Odesláno 25. červenec 2016 Odesláno 25. červenec 2016 Mě zatím odešla jedna ze dvou žárovek v levým koncovým světle (půl stále svítila), a taky rupla jedna a teď i druhá žárovička na SPZ. Hláška žádná, kterou bych postřehl... Citovat
harvi_tn Odesláno 26. červenec 2016 Odesláno 26. červenec 2016 ja som mal tie hlasky 'schovane' v alert logu, nevyskakovali same, ked sa ziarovka vypalila Citovat
trinity102 Odesláno 28. červenec 2016 Odesláno 28. červenec 2016 Tak mně hlásí přední parkovačky a zadní světla komplet, ale navyskočí to automaticky, je to schované v deníku závad . Koncová světla to hlásí až když odejdou obě žárovky v jednom světle. Dával jsem dozadu diodové žárovky, tak jsem si to ověřil. Citovat
WoMec Odesláno 1. srpen 2016 Autor Odesláno 1. srpen 2016 A je nutné tuhle funkcionalitu nějak zapínat v diag ??? protože ani v deníku závad jsem nic nenašel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.