WoMec Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Nazdar, dneska jsem si všil že mám spálenou žárovku v potkávačkách, ale palubák nic nezahlásil. Vždycky jsem si myslel, že to umí, ale asi ne. Jak to teda je? Umí? Neumí? Ev. jde to zapnout přes diag.? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harvi_tn Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 moj vedel iba niektore ziarovky... resp. myslim, ze tie v zadnych svetlach vsetky a vpredu nic (vpredu boli halogeny) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Mě zatím odešla jedna ze dvou žárovek v levým koncovým světle (půl stále svítila), a taky rupla jedna a teď i druhá žárovička na SPZ. Hláška žádná, kterou bych postřehl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harvi_tn Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 ja som mal tie hlasky 'schovane' v alert logu, nevyskakovali same, ked sa ziarovka vypalila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trinity102 Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Tak mně hlásí přední parkovačky a zadní světla komplet, ale navyskočí to automaticky, je to schované v deníku závad . Koncová světla to hlásí až když odejdou obě žárovky v jednom světle. Dával jsem dozadu diodové žárovky, tak jsem si to ověřil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoMec Posted August 1, 2016 Author Share Posted August 1, 2016 A je nutné tuhle funkcionalitu nějak zapínat v diag ??? protože ani v deníku závad jsem nic nenašel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts