DURISLAF Odesláno 12. červenec 2016 Odesláno 12. červenec 2016 Zdar chlapi. Mám problém s ktorým si neviem rady. Moj problém je v tom,ze akonáhle sa vonku oteplí a teploty vystúpia nad 20C motor mi uz pri mensej zatazi vypina do nudzoveho rezimu a rozsvieti sa kontrolka dia. Pritom celu zimu auto slapalo ako hodinky (a to mu zvyknem paradne nakladať). Ide o motor 2,0 HDi 93kw RHL. Uz som vymenil pol auta a nic nepomohlo. Zacalo to poruchou EGR,ten som vymenil za novy a odvtedy sa problém zacal objavovat castejsie. jedinú chybu ktorú dia hlasila bol obtokovy ventil chladiaceho systemu. ten som vymenil za celú sadu ktoru peugeot priniesol ako nahradu za povodny - v podstate zrusili obtokovy a ponechali iba odfukovy ventil. Dia sice stale nacita chybu no v Peugeote mi bolo povedane ze to treba ignorovat a nema to ziadny vpliv. Mal som podozrenie na turbo,no keby bolo odidene turbo auto by neslo ani cez zimu. Vie mi prosím niekto poradit ? stretli ste sa s niecim podobným?? Obisiel som uz vsetky mozne servisy vratane origo a nikto netusi. Moja otazka znie- je nejake cidlo,snimac,nieco co moze ovplivnovat chod motora v zavislosti od vonkajsej teploty? Prípadne je mozne,ze cely problem sposobuje chybná riadiaca jednotka?? Budem velmi povdacny za kazdu zmysluplnu radu,nakolko auto su moje nohy kedze som na inv. voziku a zial v týchto teplych dnoch je to moje v podstate nepouzitelne. Dakujem Citovat
ferinko2 Odesláno 13. červenec 2016 Odesláno 13. červenec 2016 Servis by mal vyčítať chyby z denníka závad,potom live hodnoty za jazdy (tlak paliva,vzduchu,synchronizáciu atd.).Neexistuje,aby diagnostika neukázala chybu. Citovat
DURISLAF Odesláno 13. červenec 2016 Autor Odesláno 13. červenec 2016 Dnes som bol na 3 dia,vratane origo v peugeote. Píse vsetky chyby ktore si moze vymyslieť no nic normálne. Vypisuje,vahu vzduchu no ta je ok - vyskúsane na troch roznych a stale to iste,snimac brzdového pedalu - ten s tym nema nic spolocné a obtokový ventil ktorý je vymeneny. Takze dia ziadnu závadu nenaslo no napriek tomu auto nejde a stale ho hádze do nudzoveho. po zhasnutí a opetovnom nastartovaní auto ide aj ked diagnostika motora svieti ,no pri prvom zosliapnuti pedalu vypne do nudzoveho. Pokial sa v noci ochladi ako vcera tak auto bez problemov ide na plný vikon a nech mu nakladam kolko sa da nevypne ho. Takze moje auto je evidentne zimne auto a na leto si asi prikupim kabrio,lebo inak ma uz klepne. dnes som obehol 4 servisy a nikto ani netusi co tomu moze byt Citovat
ferinko2 Odesláno 14. červenec 2016 Odesláno 14. červenec 2016 Možno by pomohol ten výpis z diagnostiky.... Citovat
comm Odesláno 20. červenec 2016 Odesláno 20. červenec 2016 Neco obdobnyho sem resil na 1.6hdi a nyla to komunikace a la pristrojovka. Tim chci rict ze mas nekde par studaku podstatny pro komunikaci a tim ti to vypisuje chyby. Tot moja skusenost Citovat
DURISLAF Odesláno 10. říjen 2016 Autor Odesláno 10. říjen 2016 Tak nakoniec som skončil pri výmene vstrekovačov za nové a ked uz auto konečne normálne chodilo ,tak za jazdy znicoho nic vletel kopec dymu do iterieru a z motora vyslahli plamene. Takze po pomerne velkej investicii mi nakoniec auto zhorelo. Ponaučenie :-) nikdy viac peugeot. Naštastie sa to chytilo na dobrom mieste a podarilo sa uhasiť ,takze si to odniesli komplet kable,plasty a vrch motora. P.S. pokial potrebuje niekto nejake diely,tak mam az na par veci komlet auto na rozpredaj a ktomu 2 sady hlinikovych diskov,tak keby nieco sukromne spravy Citovat
krtek 2 Odesláno 10. říjen 2016 Odesláno 10. říjen 2016 jako smutne ,ale nevies ci pezot kludne ti mohli nieco sku..it v servise Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.