saslik Odesláno 1. červenec 2016 Odesláno 1. červenec 2016 Ahojte Prosím neviete mi poradiť mám p407 2.0 hdi 100kw 2005 chýba v nadpise mám vymenené skoro celú prednu nápravu + aj komplet tlmiče brzdy spodné capy tyčky stabilizatora aj riadenia ložiská aj horné uloženia ale stále ten nepríjemný zvuk pretrváva Môžu to robiť aj silenty ramena už len tie som nemenil je to pukavy zvuk hliníku ako keby Vopred ďakujem za názory. .. Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
saslik Odesláno 1. červenec 2016 Autor Odesláno 1. červenec 2016 Čítal som tu že pomôžu aj podlozky ale kam ich treba dať? ?? Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
Judes Odesláno 1. červenec 2016 Odesláno 1. červenec 2016 Pukaním sa prejavuje homokinetický kĺb, no ak by to bolo predsa len pukanie pomocného rámu tak skús doťiahnuť skrutky upevnenia toho rámu, označené č.15. Citovat
stajgrpavel Odesláno 1. červenec 2016 Odesláno 1. červenec 2016 A nemáš povolené řízení ? A jak je na tom horní čep ? Citovat
saslik Odesláno 2. červenec 2016 Autor Odesláno 2. červenec 2016 Horné capy sa na 407 netocia A aj tie mám nové Je to taký nepríjemný zvuk akokeby hliníku dokonca keď idem úplne pomaly A slape prudko na brzdu aby som úplne zastavil tak to tak riadne pukne A mám pocit ako keby sa pohla celá náprava A tak jemne mi to praská keď stojím na mieste A otacam do jednej aj druhej strany 1 homokinetak mám nový má cca 8k km A druhý mám v kufri pripravený ale nechcem ho zatiaľ meniť lebo asi bude meniť aj poloos lebo tam mam mierny vakel na tej dlhšej ako je to lozisko v strede čo ide cez ten držiak silentu motora Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
saslik Odesláno 2. červenec 2016 Autor Odesláno 2. červenec 2016 Ak bude rám na to mieste dotiahnuty tak tam mam dať tie podlozky??? Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
saslik Odesláno 2. červenec 2016 Autor Odesláno 2. červenec 2016 Pukaním sa prejavuje homokinetický kĺb, no ak by to bolo predsa len pukanie pomocného rámu tak skús doťiahnuť skrutky upevnenia toho rámu, označené č.15. Ďakujem za radu ale nemal by homokinetak pukat keď mám vytocene kolesá A idem? Lebo mne to puka keď stojím na mieste A otacam volantom A keď brzdím ....Pri tom otacani na mieste je to strašný zvuk ako keby bolo v čape rozpadnuté lozisko ale capy sú nové A brzdím tak to tak jemnejšie praská ako keby som lámal hliník. .. Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
mmartinkovic Odesláno 2. červenec 2016 Odesláno 2. červenec 2016 Veď niekoho zober čo ti bude točiť volantom a pozeraj na koleso,nápravu,uloženia. Môže aj homokinetak pukat aj keď stojís,lebo sa naťahuje.najviac to počuť pri jazde. Ako vieš že je to hlinikové skripanie či tretie? Citovat
saslik Odesláno 2. červenec 2016 Autor Odesláno 2. červenec 2016 Homokinetak som mal už na viacerých autách K.O. Ale takéto zvuky som ešte V živote nepočul na aute ale skúsim teda vymeniť ten kĺb mám ho v kufri lebo 1 mám určite nový. ..Keď stojím na mieste A točím do oboch strán tak to praská ale dnes som si všimol že pri vytocene do ľavá to je horšie tak mám vymeniť pravý homokinetak ? Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
saslik Odesláno 2. červenec 2016 Autor Odesláno 2. červenec 2016 prikladam video je tam pocuť taky praskavy zvuk.... Boha nejde mi sem vôbec uploadovat video tak som ho dal na YouTube ale ani link sem nejde dať tak jedine ak tak zadať názov videá do vyhľadávača YT. Peugeot 407 2.0 hdi cracking noise from front axle need help Citovat
saslik Odesláno 2. červenec 2016 Autor Odesláno 2. červenec 2016 Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
Tymros Odesláno 2. červenec 2016 Odesláno 2. červenec 2016 ahoj, mě to dělalo podobné zvuky a byly vymačkané takové ty plíšky co sou v brzdách viz. foto Citovat
saslik Odesláno 2. červenec 2016 Autor Odesláno 2. červenec 2016 Nooo Dobrý postreh kuknem na to lebo asi pred mesiacom som menil predné kotúče A platničky Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 2. červenec 2016 Odesláno 2. červenec 2016 Tomu nevěřim. Tohle s brzdama nemá nic společnýho, a už vůbec ne s těma plechama.. Citovat
saslik Odesláno 3. červenec 2016 Autor Odesláno 3. červenec 2016 Myslíte že by to mohla byť poloos? Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
saslik Odesláno 3. červenec 2016 Autor Odesláno 3. červenec 2016 Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
Thomashko Odesláno 20. červenec 2016 Odesláno 20. červenec 2016 Ahoj, tak včera večer som sa vrátil od mechanika s presne týmto problémom. Bol to spodný čap. Vravím, to nie je možné, ten mi menili v inom servise pred pár mesiacmi. Lenže vtedy tam dal ten mechanik namiesto kuželového ložiska, ktoré tam patrí, klasické. A problém bol na svete. Nie je to aj tvoj prípad? Citovat
saslik Odesláno 27. červenec 2016 Autor Odesláno 27. červenec 2016 Ahoj Diky za typ ale praskalo mi to pred výmenou čap a aj po menil som oba A stále to puka ale asi na to pozriem lebo najprv som menil na 1 stane A po 2 mesiacoch na druhej.. Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
saslik Odesláno 27. červenec 2016 Autor Odesláno 27. červenec 2016 Tu to chalanisko nahral super je to úplne počuť podotýkam homokinetaky mám OK Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
saslik Odesláno 3. srpen 2016 Autor Odesláno 3. srpen 2016 Nikto nič? ??? Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.