Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím Vás,

potřebuji prosím poradit. Praskl mi levý xenon u Peugeota 407 coupé 2.7. Hdi, koukal jsem na stránky a zjistil že potřebuji koupit výbojku DS1.

bude tam pasovat tato? http://www.superfolie.cz/xenonove-vybojky-c43/xenonova-vybojka-blueseatec-d1s-5000k-do-originalnich-svetlometu-i1152/ . popřípadě mi prosím zašlete link na tu co tam má 100% být.

Originál a Osram stojí raketu :-/ a vždy se musí kupovat dvě, protože ta nová bude svítit jinak než ta stará že?

a ještě otázečka výměnu člověk zvládne sám a nebo servis?

Dík za odpovědi.

Jakub

Upraveno uživatelem KubaBuba
Odesláno

A ještě otázečka - když nesvítí hlavní světlo tak nesvítí i dálkové že, protože když je to bi - xenon tak se ta výbojka u hlavního světla když zapnu dálkové jen rozzáří více?

nebo tam jsou dvě výbojky nebo výbojka a halogenka?

Odesláno

Pokud měníš obě výbojky (určitě doporučuju) tak můžeš použít i jinou teplotu chromatičnosti jen musí mít obě stejnou. Čím vyšší číslo, tím víc modré světlo. Já jsem koupil origo Osram. Je to sice drahé, ale zase kvalitní. Na funkci bixenonu nemá typ výbojky vliv. Přepínání tlumené-dálkové řeší clonka přímo v reflektoru.

Odesláno

U 307 to jde bez problémů výbojku drží 2 pružné sponky, ani nemusí světlo ven, u 407 nevím. Samozřejmě to chce mít vypnutý a ještě lépe odpojit baterku, je tam vysoký napětí a  jako u halogenu na žárovku nešahat. Sundej kryt ze zadu ze světla a uvidíš, jestli se tam dostaneš. V nejhorším světlo ven.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...